Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Który partner biznesowy.

8 Odpowiedzi, 5605 Wyświetleń

wwzjk

2017-01-17, 13:46:58
Gość
Witam kolegów,
Szukam partnera biznesowego, który dostarczy mi urządzenia (Daikin, Mitsubishi, LG, Gree, Samsung?) a także posiada on szkolenie dające certyfikat na montaż i serwis w/w marek. Najbardziej zależy mi na 4 tych 1 wymienionych. Kogo możecie koledzy polecić, znam kilka Wienkra czy Systherm
  • Odpowiedz

obser

2017-01-17, 18:30:26
Top użytkownik
Coś mi tu pachnie naszym starym znajomym chyba na R
  • Odpowiedz

MarioO

2017-01-17, 18:44:13
Zaawansowany użytkownik
Czuję zapach siarki
  • Odpowiedz

kamil.szymczak

2017-01-17, 18:47:38
Użytkownik
nie, nie, zapomniałem hasła i napisałem posta jako gość.
  • Odpowiedz

irroda

2017-01-17, 23:32:20
Zaawansowany użytkownik
Napisz od razu, że szukasz podwykonawcy do przeglądów, bo potrzeba mieć powyższe autoryzacje, post kupy się nie trzyma, szukasz partnera do sprzedaży urządzeń ? , ja mogę sprzedać ci wszystkie, autoryzacje też mam.
  • Odpowiedz

kamil.szymczak

2017-01-18, 11:37:16
Użytkownik
Nie nie, szukam firmy, która sprzeda mi urządzenia ze zniżką instalatora, a także posiada u siebie szkolenia z autoryzacji firm, których jeszcze nie mam autoryzacji np. Daikin, Gree.
  • Odpowiedz

"serwisant"

2017-01-18, 15:50:19
Nowy użytkownik
kamil.szymczak napisał(a):Nie nie, szukam firmy, która sprzeda mi urządzenia ze zniżką instalatora, a także posiada u siebie szkolenia z autoryzacji firm, których jeszcze nie mam autoryzacji np. Daikin, Gree.
Gree ma takie szkolenie za parę dni, byłem na jednym z poprzednich i mam autoryzacje. Info na grupie Klimatyzacja na FB
  • Odpowiedz

Qugiwy

2020-08-19, 11:31:23
Nowy użytkownik
jeżeli już znajdziesz partnera biznesowego to polecam Ci przeczytać kilka książek na temat organizacji pracy w firmie. Polecam Ci zajrzeć tutaj <reklama usunięta przez admina>
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2020-08-19, 11:53:50 przez admin_punbb_import1.)
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa