Jakiego polecicie producenta, który ma w ofercie klimatyzator ścienny typu split o wydajności min 2,5kW, który ma klimatyzator w kolorze srebrnym. Chce aby klimatyzator był w miarę rozsądnej cenie. Z tego co udało mi się znaleźć to Sinclair seria artic, ale ma tylko klimatyzatory zaczynające się od 3,5kW oraz Gree seria Cozy Silver o mocy 2,6kW, który jest okej. Wiem,że LG, Daikin, Fujitsu, Panasonic, Mitshubishi mają klimatyzatory w kolorze srebrnym, ale są to już droższe urządzenia.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-05-12, 09:53:17 przez Rapero700.)
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
klimatyzator 2,5kW w kolorze srebrnym
6 Odpowiedzi, 3476 Wyświetleń|
Kup najtańszy . Zdejmij obudowę daj do polakierowania .
Części oraz urządzenia firmy Daikin
DBKlima napisał(a):Kup najtańszy . Zdejmij obudowę daj do polakierowania . Też myślałem nad takim podejście do sprawy, ale bardziej skłaniałbym się w kierunku oryginalnego klimatyzatora w kolorze bez żadnych przeróbek. Najlepszym rozwiązaniem będzie chyb Gree Crozy Silver. Jak wy uważacie?
Spray w aerozolu wyjdzie taniej.
Klima_T napisał(a):Spray w aerozolu wyjdzie taniej. Wiem, ale tak jak wspomniałem wcześniej chce oryginalny klimatyzator w kolorze srebrnym bez żadnych nie fazowych rozwiązań. Rapero700 napisał(a):Jakiego polecicie producenta, który ma w ofercie klimatyzator ścienny typu split o wydajności min 2,5kW, który ma klimatyzator w kolorze srebrnym. Chce aby klimatyzator był w miarę rozsądnej cenie. Z tego co udało mi się znaleźć to Sinclair seria artic, ale ma tylko klimatyzatory zaczynające się od 3,5kW oraz Gree seria Cozy Silver o mocy 2,6kW, który jest okej. Wiem,że LG, Daikin, Fujitsu, Panasonic, Mitshubishi mają klimatyzatory w kolorze srebrnym, ale są to już droższe urządzenia. Google pomoże |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY