Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Różnica poziomów między agregatem , a jednostkami wewnętrznymi

2 Odpowiedzi, 1725 Wyświetleń

Rapero700

2017-07-22, 17:45:44
Użytkownik
Poszukuje producenta, który dla agregatów multisplit o mocach chłodniczych min 6kW i 7kW ma maksymalną różnicę poziomów między agregatem multi, a jednostkami wewnętrznymi 15m lub więcej.

Co udało mi się znaleźć to Midea, MDV, AUX, Haier, Systemair, LG. Interesuje mnie przede wszystkim cena więc ze znalezionych pzezemnie najlepiej wypada AUX.

Jeszcze dodam, że jednostka zewnętrzna jest wyżej niż jednostki wewnętrznej. Jeszcze jest wymagana długość instalacji dla pojedynczej jednostki wewnętrznej 22m. Mam 2 multi każdy z dwoma jednostkami więc każdy producent to spełnia wiec tym się nie przejmuje.

Jakich jeszcze znacie producentów , którzy ma różnice wysokości 15m?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-07-22, 17:47:02 przez Rapero700.)
  • Odpowiedz

obser

2017-07-24, 06:54:58
Top użytkownik
Jak już masz 2 multi u siebie, to zakładaj szkoda Twojego cennego czasu. Podziwiam Cię, że przy tylu robotach jeszcze tu masz czas coś nam opisać, bo ja w katalogach nie szukam, tylko dzwonie do Importerów, lub Dystrybutorów, tam mają Działy Techniczne i wszystko wyjaśnia. Bierz się za robotę, bo z nią coraz gorzej przez te paskudne "lato".
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa