Witam
Miał ktoś moze do czynienia z szafą klimatyzacji precyzyjnej AERMEC?? model z utrzymywaniem wilgotności...
Miał ktoś moze do czynienia z szafą klimatyzacji precyzyjnej AERMEC?? model z utrzymywaniem wilgotności...
|
Witam
z tymi komorami nie miałem do czynienia, ale może opisz problem a da się jakość pomóc
.
problemu nie ma
chodzi o to że prawdopodobnie przejmę serwis urządzenia i chce wiedzieć gdzie ręce włożyć oprócz sprawdzenia przegrzania, wymiany filtrów powietrza itd bo nie mam do tego dokumentacji serwisowej i nie serwisowałem takiego ustrojstwa jeszcze niestety...
Miałem okazję prowadzić serwis klimakonwektorów tej firmy. jakośc nie najgorsza, ale konstrukcja masakra. Nie do rozebrania.
Witam
Kiedys serwisowalem szafe daikana. I z tego co pamietam to jest w srodku taka beczulka z grzalka do ktorej jest podlaczona woda, wlasnie do sterowania wilgotnoscia.Producent pewnie zaleca wymiane co 3 miesiace wiec musisz to doliczyc, chyba ze w tej szafie jest inaczej. Popytaj producenta. Pozdraiam Gokou napisał(a):Witam Zgadza sie. Z tego opamietam nalezy dobrze czyscic ta beczulke przy serwisie. Kiedys mialem przypadek , ze byl niesamowity smrod w pomiesczeniu gdzie znajdowal sie ploter do druku, okazalo sie , ze to walsnie z tego pojemnika na wode.
Te beczułki na wode sa nierozbieralne natomiast jak sie stwierdzi w niej kamien to sie wymienia na nowe
A jeśli grzałki nie są zespolone z baniakiem (np w innych szafach) to też co jakiś czas (po kilku czyszczeniach) wypadałoby wymienić.
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
Czy ktoś wie coś o firmie FRAPOL i o szafach klimatyzacji precyzyjnej, które oferują ? Jak na razie słyszałem dużo pozytywnych opinii. Tutaj ten produkt:[reklama]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-11-09, 14:17:00 przez Klimek Fra.)
A jaki masz plan sprzedaży ?
|