Witam wszystkich uzytkownikow, Mam problem ze sprezarka w civic 1.8 2008.
zaczynajac od poczatku, auto kupiłem z nie wlaczajaca sie sprezarka, bo przeczytaniu wielu postow zabralem sie za klime, zjadłem sprzegielko z sprężarki, i zdjadlem podkladeczke by zmniejszyc przerwe pomiedzy sprzegielkiem a kompresorem, sprezarka ruszyla i po 2 dniach zaczelo cos klepac
,
Klimatyzacja wylaczona, co kilka kilkanascie sekund slysze gluche pukniecia i w momencie tego dzwieku sprzegielko robi maly ruch (tak sie odbijajak by probowalo ruszyc, kiedy klima jest wlaczona i sprzegielko obraca sie zadne dzwieki sie nie pojawiaja. Probowalem zdjac ponownie sprzegielko i odpalilem auto, mimo zdjetego sprzegielka dalej co kilka sekund cos tam w niej chrupie, za co powinienem sie zabrac, za rolke ktora prowadzi pasek czy sprezarka sie konczy, za wszelkie sugestie bede vardzo wdzieczny, pozdrawiam Michal
zaczynajac od poczatku, auto kupiłem z nie wlaczajaca sie sprezarka, bo przeczytaniu wielu postow zabralem sie za klime, zjadłem sprzegielko z sprężarki, i zdjadlem podkladeczke by zmniejszyc przerwe pomiedzy sprzegielkiem a kompresorem, sprezarka ruszyla i po 2 dniach zaczelo cos klepac
,Klimatyzacja wylaczona, co kilka kilkanascie sekund slysze gluche pukniecia i w momencie tego dzwieku sprzegielko robi maly ruch (tak sie odbijajak by probowalo ruszyc, kiedy klima jest wlaczona i sprzegielko obraca sie zadne dzwieki sie nie pojawiaja. Probowalem zdjac ponownie sprzegielko i odpalilem auto, mimo zdjetego sprzegielka dalej co kilka sekund cos tam w niej chrupie, za co powinienem sie zabrac, za rolke ktora prowadzi pasek czy sprezarka sie konczy, za wszelkie sugestie bede vardzo wdzieczny, pozdrawiam Michal
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY