Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Mitsubishi srk71zea-s1 nie grzeje tylko dmucha

2 Odpowiedzi, 1678 Wyświetleń

stawnasto2

2018-05-29, 08:19:01
Gość
Witam Serdecznie

Posiadam w pomieszczeniu klimatyzację model mitsubishi srk71zea-s1 która w okresie zimowym również grzeje.

W dużym pomieszczeniu na dwóch ścianach są zamontowane, nie wiem jak to nazwać dmuchawy z łopatkami i do każdej mam pilota, ani jedna ani druga dmuchawa po ustawieniu na pilotach nie dmucha ciepłym powietrzem, łopatki chodzą ale, dmucha ale nie grzeje, na pilocie dobrze wszystko ustawione.

Zaznaczam że jestem w Nowej Zelandii w kraju gdzie ludzie nie naprawiają tylko wymieniają Smile i zawołałem serwis a oni na to że nie działa trzeba wymienić na nowe i zażądali 13 tysięcy dolarów za montaż nowej klimatyzacji dużo wydajniejszej Big Grin to tego jeszcze 450$ opłaty za nie wiem za co... pogoniłem
  • Odpowiedz

stawnasto

2018-05-29, 08:22:01
Nowy użytkownik
brakujący tekst bo dodałem jako gość bez hasła i nie moge edytować posta Sad:

Z uwagi że jestem z Polski i lubie majsterkować zadaje pytanie czy grzanie w tej klimie odbywa się dmuchaniem powietrza przez jakąś grzałkę? tak jak to się odbywa w nadmuchach? bo tak to tylko pewnie się grzałka zepsuła o ile dobrze rozumuję... chyba że to wyższa szkoła jazdy?

Pozdrawiam !
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa