Witam. Nie bede wypisaywal ze che sprobowac napelnic klimatyzacje lpg a napisze ze juz sprobowalem. Ale mam problem zszedlem z temperatura do 16 stopni i mam pytanie jak poprawnie napelnic mam maly problem bo posiadam zegary do r134a.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2018-06-10, 08:36:32 przez brx12861.)
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Lpg do klimatyzacji samochodowej
8 Odpowiedzi, 4251 Wyświetleń|
aż odbije
Nie LPG, a mieszaniną r290/r600 50/50 w ilości takiej by uzyskać tę samą objętość skroplonego gazu co r134 z tabliczki. Przelicz sobie i będziesz wiedział ile.
Vlad24 napisał(a):Nie LPG, a mieszaniną r290/r600 50/50 w ilości takiej by uzyskać tę samą objętość skroplonego gazu co r134 z tabliczki. Przelicz sobie i będziesz wiedział ile. A bedzie to dzialac wogole ? Uzyskam takie wyniki jak na r134 ? I jak to przeliczyc ?
Witam. Taki piękny r 134 a Ty chcesz być drugim Polakiem w kosmosie ? czy spotkać się ze Stwórcą ? i te rozbrajające ......chciałbym sobie sam coś zrobić.
coolmaker1 napisał(a):Witam. Taki piękny r 134 a Ty chcesz być drugim Polakiem w kosmosie ? czy spotkać się ze Stwórcą ? i te rozbrajające ......chciałbym sobie sam coś zrobić. z tego co wiem r134 powoli wycofuja, a jak polece w kosmos to na wlasna odpowiedzialnosc
Zapewniam Cię , że będzie dłużej niz nie jeden samochód.
czyli nie moge liczyc na pomoc z propanem?? a gdzie kupic tanio r134a
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY