Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Dobór klimatyzatora do mieszkania, opinie na temat firmy kaisai

4 Odpowiedzi, 5098 Wyświetleń

Zjas

2018-07-18, 11:20:45
Nowy użytkownik
Witam,

Chciałbym zainstowac u siebie w mieszkaniu klimatyzacje, zastanawiałem się nad jednostkami w każdym pokoju, ale nie wiem czy była by to opłacalna inwestycja Smile zależy mi głównie na schłodzeniu salonu (pomiędzy salonem a korytarzem brak drzwi) jednostka zewnętrzna ulokowana ma być na balkonie (zabudowa balkonowa na czas pracy ma być otwarta)

Na popularnym serwisie Aledrogo często przewija się firma Kaisai np. Eco, Focus są to godne polecenia urządzenia ? Ogoonie klimatyzacja może być żadko stosowana gdyż promienie słoneczne zbyt mocno nie docierają jak i często tam nikogo nie ma Wink

Jest to mój pierwsza styczności z klima oprócz samochodowej , więc proszę o wyrozumiałość Wink pozdrawiam.
  • Odpowiedz

adidas

2018-07-18, 12:46:25
Nowy użytkownik
Zamontuj najpierw w salonie i poczekaj na efekt. Zapewne nie będzie konieczna instalacja pozostałych, bo ten jeden klimatyzator na tyle osuszy powietrze że wystarczy otworzyć drzwi do innych pomieszczeń.
Przemyśl umieszczenie jednostki zewnętrznej. Balkon to zły pomysł z uwagi na podmuch i hałas.
Kaisai to taniocha. ja bym nie kupił.
  • Odpowiedz

Zjas

2018-07-18, 17:40:58
Nowy użytkownik
Tu właśnie jest problem wątpię aby administracja zezwoliła mi wystawić jednostkę poza obrys budynku Sad

Jaka klimatyzację byś polecił ?
  • Odpowiedz

DBKlima

2018-07-19, 06:37:28
Top użytkownik
Jak do domu czy mieszkania to tgz japońską : Fuji Panasonic Mitsubishi Daikin
Części oraz urządzenia firmy Daikin
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa