Witam, chciałem podpytać o dobrą firmę ze Szczecina lub okolic, która jest godna polecenia w zakresie montażu i serwisu klimatyzacji - chodzi mi konkretnie o pomieszczenia biurowe. Chcę wszystko załatwić kompleksowo w jednym miejscu, więc kupowanie samego wentylatora i instalowanie przez innych nie bardzo wchodzi w grę.
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Klimatyzacja Szczecin
10 Odpowiedzi, 7303 Wyświetleń|
Poszukaj użytkownika tego forum.Stefanbud dobrze mi się kojarzy.
Jeśli myślisz że kłócisz się z idiotą.To ten drugi myśli to samo co Ty.
joker napisał(a):Poszukaj użytkownika tego forum.Stefanbud dobrze mi się kojarzy.Masz do tego moralne prawo ???. Joker (tym razem) Pozdrawiam
Dzięki - poszukaj w sensie, że coś poradzi, czy że już ten temat był wałkowany, a ja nie znalazłem i założyłem nowy?
Stefanbud poradzi.
Ja ze swojej strony mogę Ci polecić [reklama], są ze Szczecina i obsługują duże firmy. Ja załatwiałem u nich z dwa late temu klimatyzatory do biura i wszystko pomyślnie, jestem zadowolony. Na stronie masz od razu cennik. Spróbuj złożyć zapytanie o serwis klimatyzacji, kupno i montaż i zobacz co ci zaoferują.
Sezon dopiero się zaczyna,firmy takiego nawału nie mają,otwórz jakiś portal reklamowy i umów się z kilkoma firmami na wycenę. Czy myślisz,że tu ktoś Ci wiarygodnie odpowie?Siedzi tu dużo firm (ja też) i mogą Ci napisać ,że siebie polecają. Zwróć uwagę na rzecz dla mnie jedną z najważniejszych-zapewnienie serwisu pogwarancyjnego i zaopatrzenie w części.Klimatyzatory teraz zakładane to inwertery naszpikowane elektroniką.Większa burza i może być potrzebna elektronika i to konkretna.Sprężarkę zastąpisz,a płyty muszą ze sobą gadać,nie są kompatybilne.Jedna płytka za 3 lata Ci się spali i jeszcze jako firma będziesz musiał zapłacić za utylizację urządzenia.
Dzięki, masz rację, trafiłem na dobry trop - właściwie sam mnie odnalazł
pozdrawiam
Jak można w dość prosty sposób poradzić sobie z nabiciem klimatyzacji ? Jaka firma od tego jest najlepsza w Polsce ? Jeśli szukacie fachowców to polecam [reklama] świetna renomowana firma w tym zakresie w Polsce !
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2019-02-21, 13:55:28 przez maxx44.)
Samochodowa? Najlepsza w Polsce, to z Białegostoku też przyjeżdżać "nabijać"?
![]() Ale tu forum dyskusyjne, nie reklamowe. Za reklamę się płaci, a "nabijanie" i pisanie w innym dziale to raczej antyreklama. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY