Witam wszystkich serdecznie jestem nowy choc od pewnego czasu poczytuje was.Musze przyznac ze jest tu kilku naprawde dobrych fachowców.
Moze troche o sobie, zeby nie było wątpliwosci i złosliwych odpowiedzi.Posiadam wykształcenie techniczne chłodnicze, od kilku ładnych lat pracuje jako maszynista chłodniczy w jednej z najwiekszych chłodni w polsce (instalacja amoniakalna ok 40ton).Od półtora roku dorabiam sobie u boku pewnego gościa jako monter klimatyzacji i małego chłodnictwa.Postanowiłem jednakże robic cos na własną rękę, cztery miesiące temu załozyłem działalność i udało sie cosik tam zamontowć (4 sztuki), aczkolwiek spodziewałem sie wiekszej ilości zlecen.
STĄD MOJE PYTANIA
-Czy u was w tym sezonie tez taka lipa była?
-W jaki sposób zdobywacie klientele?
-No i ogolnie jakies porady dla młodego przedsiębiorcy poprosze.
Z GORY WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC.
Moze troche o sobie, zeby nie było wątpliwosci i złosliwych odpowiedzi.Posiadam wykształcenie techniczne chłodnicze, od kilku ładnych lat pracuje jako maszynista chłodniczy w jednej z najwiekszych chłodni w polsce (instalacja amoniakalna ok 40ton).Od półtora roku dorabiam sobie u boku pewnego gościa jako monter klimatyzacji i małego chłodnictwa.Postanowiłem jednakże robic cos na własną rękę, cztery miesiące temu załozyłem działalność i udało sie cosik tam zamontowć (4 sztuki), aczkolwiek spodziewałem sie wiekszej ilości zlecen.
STĄD MOJE PYTANIA
-Czy u was w tym sezonie tez taka lipa była?
-W jaki sposób zdobywacie klientele?
-No i ogolnie jakies porady dla młodego przedsiębiorcy poprosze.
Z GORY WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY