Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Przełozenie klimatyzacji ...

6 Odpowiedzi, 7425 Wyświetleń

Madziks

2006-09-17, 09:30:52
Nowy użytkownik
witam. nieznam sie zbytnio na klimatyzacji w aucie, ale mam pytanie czy jest mozeliwosc przelozenia klimatyzacji z jednego auta na drugie. <taka wymiana, i podkreslam takie same auta> bardzo mnie to ciekawi gdyz slyszalam rozne opinie i niewiem jak jest do konca. Za pomoc z gory dziekuje .
  • Odpowiedz

awax

2006-09-18, 20:32:09
Top użytkownik
Witam
Jeżeli takie same auta tzn.ten sam model,silnik to oczywiście jest taka możliwość.
Problem jedynie w cenie,która uzależniona jest od typu autka.
Pozdrawiam
  • Odpowiedz

Madziks

2006-09-22, 07:36:11
Nowy użytkownik
A czy wymaga to duzej kombinacji badz pracy?. Czy duzo jest do zrobienia zeby to przelozyc ??
  • Odpowiedz

awax

2006-09-22, 08:33:25
Top użytkownik
Witam
Napisałem ,że cena uzależniona jest od typu autka,a co za tym idzie nakład pracy analogicznie.
W praktyce oznacza to ,że przystępną cenę można wynegocjować zimą kiedy niektóre serwisy mają mniej zleceń.
Generalnie najważniejszy jest dostęp do parownika i jak wiele należy podzespołów wymontować aby się do niego dostać.
Oczywiście można również metodą "Polak potrafi",ale wtedy byłoby dobrze mieć chociaż doradcę z branży no i oczywiście nieco praktyki z mechaniki samochodowej.
Pozdrawiam
  • Odpowiedz

hugo

2006-09-23, 20:22:36
Nowy użytkownik
Jeżli to Audi A4 to robiłem to, przełożyłem i długo będę pamiętał (-:
  • Odpowiedz

Madziks

2006-09-25, 17:21:24
Nowy użytkownik
Rozmawialam z 2 mechanikami z danej branzy i kazdy mowil co innego , jeden mowil ze niema z tym duzo problemow a 2gi mowil ze jest duzo roboty dlatego wystawilam to pytanie. a konkretnie chodzi o opel vectra x2.0
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa