Witam. Miło mi się z Państwem przywitać
Powiecie coś o firmie Ande?
Konkretnie klimatyzatorach Magma Pro UV, Quantum Pro, oraz Basic+.
Na papierze to jest landrynka oblana belgijską czekoladą i dziwi mnie, że jeszcze tak świetnych i tanich klimatyzacji nie dokładają gratis przy zakupie materiałów do remontu mieszkania
Cena za te lepsze z montażem ~3500zł, A+++, 5lat gwarancji (a nawet 10 na sprężarkę), ogrom bajerów, ponoć
mega ciche jednostki zewnętrzne (~41db)...
Ma to ktoś? Ktoś montuje? Te papierkowe parametry są jakkolwiek realne?
Pytam bo potrzebuję (nawet kilku mnie) czegoś cichego z zewnątrz, średnio głośnego w środku, a 5 lat gwarancji mi w zupełności wystarczy jeśli nawet po tym czasie magicznie wyparuje cała instalacja
Nie chcę się zdziwić gdy przyjdzie Pan kontrol i jego hałasmiarka pokaże, że mam silnik z odrzutowca na ścianie.
Ewentualnie możecie również polecić coś A+++ od siebie w kwocie do 4,5tys z montażem i pompką skroplin, przyzwoicie głośne punktem widzenia sąsiadów z otwartymi oknami (blok)
Z góry dziękuje za opinie i życzę dużo zdrówka.
Powiecie coś o firmie Ande?
Konkretnie klimatyzatorach Magma Pro UV, Quantum Pro, oraz Basic+.
Na papierze to jest landrynka oblana belgijską czekoladą i dziwi mnie, że jeszcze tak świetnych i tanich klimatyzacji nie dokładają gratis przy zakupie materiałów do remontu mieszkania

Cena za te lepsze z montażem ~3500zł, A+++, 5lat gwarancji (a nawet 10 na sprężarkę), ogrom bajerów, ponoć
mega ciche jednostki zewnętrzne (~41db)...Ma to ktoś? Ktoś montuje? Te papierkowe parametry są jakkolwiek realne?
Pytam bo potrzebuję (nawet kilku mnie) czegoś cichego z zewnątrz, średnio głośnego w środku, a 5 lat gwarancji mi w zupełności wystarczy jeśli nawet po tym czasie magicznie wyparuje cała instalacja
Nie chcę się zdziwić gdy przyjdzie Pan kontrol i jego hałasmiarka pokaże, że mam silnik z odrzutowca na ścianie.Ewentualnie możecie również polecić coś A+++ od siebie w kwocie do 4,5tys z montażem i pompką skroplin, przyzwoicie głośne punktem widzenia sąsiadów z otwartymi oknami (blok)

Z góry dziękuje za opinie i życzę dużo zdrówka.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY