witam, chciałem się dowiedzieć jakie uprawnienia powinien posiadać chłodniarz aby móc wykonywać swój zawód?!
fgazy
sep g1,g2,g3
lutowanie
gazowe
jeszcze jakieś?
fgazy
sep g1,g2,g3
lutowanie
gazowe
jeszcze jakieś?
witam, chciałem się dowiedzieć jakie uprawnienia powinien posiadać chłodniarz aby móc wykonywać swój zawód?!
fgazy sep g1,g2,g3 lutowanie gazowe jeszcze jakieś?
badania wysokościowe ,prawo jazdy.
Uprawnienia na zwyżki, przydatne szczególnie przy pracach na instalacjach w marketach i przemysłowych.
tłumacząc na nasz język podnośniki nożycowe .
Czasem jeszcze przydaje się książeczka sanepidowska - jeśli pracujesz np. w dużych marketach gdzie na miejscu odbywa się rozbiór mięsa w przeznaczonych do tego komorach chłodniczych.
I najważniejsze dla chłodnika - chłodne spojrzenie na świat
do tego dyspozycyjność 24 godziny,brak pociągu do okowity .
I co jeszcze? karta członkowska golfisty!
Paszport Polsatu
Jak zaczyna i nie za bardzo się zna to to wymagana jest kasa za szkody jakie porobi
obser napisał(a):Jak zaczyna i nie za bardzo się zna to to wymagana jest kasa za szkody jakie porobiOj może się przydać. Wystarczy kropla wody by wpaść w poważne problemy finansowe
Akurat to jest chyba najłatwiejsze do załatwienia - dobra polisa.
Nie mów mi o polisie,fajnie jak się ją podpisuje i płaci.Coś o tym wiem.
obser napisał(a):Nie mów mi o polisie,fajnie jak się ją podpisuje i płaci.Coś o tym wiem.Gdy masz problem, to powyższe uprawnienia i badania są tylko wstępem do wymagań by uzyskać odszkodowanie. Z paszportem POLSATU włącznie
Witam. Jeśli chodzi o to jakie uprawnienia powinien posiadać operator podnośnika koszowego polecam ten artykuł https://www.kalemba.pl/jakie-uprawnienia...ch-zwyzek/
Kursy i szkolenia zawodowe.
Uprawnienia budowlane wykonawcze i projektowe też by się przydały na stanowisku chłodnika.
|