Poszukuje producenta, który dla agregatów multisplit o mocach chłodniczych min 6kW i 7kW ma maksymalną różnicę poziomów między agregatem multi, a jednostkami wewnętrznymi 15m lub więcej.
Co udało mi się znaleźć to Midea, MDV, AUX, Haier, Systemair, LG. Interesuje mnie przede wszystkim cena więc ze znalezionych pzezemnie najlepiej wypada AUX.
Jeszcze dodam, że jednostka zewnętrzna jest wyżej niż jednostki wewnętrznej. Jeszcze jest wymagana długość instalacji dla pojedynczej jednostki wewnętrznej 22m. Mam 2 multi każdy z dwoma jednostkami więc każdy producent to spełnia wiec tym się nie przejmuje.
Jakich jeszcze znacie producentów , którzy ma różnice wysokości 15m?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-07-22, 17:47:02 przez Rapero700.)
Co udało mi się znaleźć to Midea, MDV, AUX, Haier, Systemair, LG. Interesuje mnie przede wszystkim cena więc ze znalezionych pzezemnie najlepiej wypada AUX.
Jeszcze dodam, że jednostka zewnętrzna jest wyżej niż jednostki wewnętrznej. Jeszcze jest wymagana długość instalacji dla pojedynczej jednostki wewnętrznej 22m. Mam 2 multi każdy z dwoma jednostkami więc każdy producent to spełnia wiec tym się nie przejmuje.
Jakich jeszcze znacie producentów , którzy ma różnice wysokości 15m?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY