Słyszałam o promocji -75% za programy od ArCADia. Mam pytanie czy ktoś z Was zna ich programy? Możecie coś polecić ?

PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ >>>SPRAWDŹ
KONIECZNIE!
KONIECZNIE!

ArCADia
18 Odpowiedzi, 36616 Wyświetleń
Promocja trwa aż do 26 stycznia. Mega rabaty.
Z konkretów mogę polecić program ArCADia TERMOCAD. Najbardziej adekwatny do tematu forum i co za tym idzie przydatny największej grupie użytkowników. Służy do sporządzania świadectw charakterystyki energetycznej, które są wymagane przy wynajmie/sprzedaży budynków/lokali przy czym definiuje wiele źródeł (ogrzewania, ciepła woda, chłodzenie, oświetlenie). Dodatkowo jest bardzo prosty w obsłudze. pionier napisał(a):ArCADia TERMOCAD.Precz z nudą ![]()
Z jaką nudą? Dlaczego?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2018-01-24, 19:21:18 przez pionier.)
![]()
A to zależy, co to ta nuda - nie można zaprzeczyć, że Termocad jest bardzo praktyczny, ma wszystko to co powinien mieć, tam gdzie jest na to miejsce, bez zbędnych "wodotrysków"
![]()
Dokładnie. Ja już sobie dobrze obcykałem program i jego interfejs. Projekty
Widzę, że dobrze trafiłem. Odnośnie Termocad. Jakie pliki czyta edytor graficzny?
Standardowo edytor graficzny czyta pliki DWG.
No ok, klasycznie. Podobno ArCADia posiada około 100 różnych programów, które można łączyć. Które z nich są jeszcze warte uwagi?
Oprócz wspomnianego wcześniej TERMOCAD uważam, że warto się zainteresować na pewno ArCADia-RAMA 2D/3D i KONSTRUKTOR. Porządny zestaw narzędzi.
Są tu może jacyś użytkownicy ArCon'a? Jakie opinie o tym narzędziu?
ArCon-a używam jako głównego programu do wizualizacji projektów architektonicznych z wyposażeniem wnętrza. Najnowsza wersja 20 przyniosła wiele zmian. W sensie rozwoju programu. Funkcji jest naprawdę dużo więc sprecyzuj potrzeby.
Z Termocada już korzystam. Jest wygodny ale musiałem go odkryć i się przyzwyczaić. Edytor graficzny naprawdę fajny. A co do programu ArCon to rozumiem, że jest typowo do wnętrz, a czy można też pracować na otoczeniu? Ogrodzie? Ogrodzie zimowym?
Jak najbardziej. Program ArCon 20 posiada ponad 30 dodatkowych makr, które umożliwiają np. zaprojektowanie ogrodu zimowego czy stworzenie dokumentacji wprowadzonej więźby dachowej. Robi to z fotorealistyczną wizualizacją wraz z możliwością spaceru w czasie rzeczywistym po zaprojektowanym obiekcie i jego otoczeniu.
Super. Kolejny program na mojej liście. Bardzo podoba mi się ta swoboda w projektowaniu, moderacji i aranżacji.
Wszystkim zainteresowanym mniej lub bardziej informacjami, wsparciem czy demówkami programów: http://www.intersoft.pl
Zbanowac wszystkich reklamiarzy .
Program na prawdę bardzo spoko - przynajmniej takie wrażenie zrobiło na mnie demo. Cena tego wynalazku też bardzo przyzwoita.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości