Jakich dystrybutorów klimatyzacji polecacie? Interesują mnie oczywiście dobre ceny i dobra dostępność sprzętu, interesowałoby mnie: Rotenso, Gree, Mitsubishi, Daikin, LG. Raczej nieduże ilości 2-3/m-c. Miło by było jakby mieli również pompy ciepła i rekuperatory.

PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ >>>SPRAWDŹ
KONIECZNIE!
KONIECZNIE!

Jakich dystrybutorów polecacie?
4 Odpowiedzi, 1559 Wyświetleń
Za dużo na raz nie zrobisz na nikim wrażenia kupując i sprzedając tylu producentów .
Mitsubishi każdy model dostępny wszędzie od allegro po OLXy - zniszczona marża i zarobek marny Gree dobra marka szybkie terminy dostaw masz 5 dystrybutorów Daikin dobre urządzenia nie ma kłopotu z częściami zamiennymi dostawy na czas . LG nie sprzedajemy Wybierz 2 firmy w których chcesz się specjalizować na sezon zawsze trzymaj zapas po palecie (6klp) Przy twoich planowanych ilościach zapewni ci to ciągłość obsługi i niewielki koszt zablokowanej kasy w towarze.
Części oraz urządzenia firmy Daikin
MarcinKlimatyzacja123 napisał(a):Jakich dystrybutorów klimatyzacji polecacie? Interesują mnie oczywiście dobre ceny i dobra dostępność sprzętu, interesowałoby mnie: Rotenso, Gree, Mitsubishi, Daikin, LG. Raczej nieduże ilości 2-3/m-c. Miło by było jakby mieli również pompy ciepła i rekuperatory. Jeśli chodzi o Rotenso do generalnym dystrybutorem jest Thermosilesia. Tam masz najlepsze ceny i dostępną pełną ofertę tej marki
2-3 szt na m/c w sezonie, niezbyt się Przedstawiciel Handlowy tym przejmie. Tym bardziej, że autor oczekuje niskich cen, a to detal.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2021-06-18, 06:58:37 przez obser.)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości