Mam dylemat mysle zrobic podłogowke w całym domu ogrzewanie strefowe z regulacja i 2 grzejniki w lazienkach recznikowe jak sie u was to sprawdza prosze o szczere kom a najlepsze z doswiadczen a czy jednak grzejniki.
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ >>>SPRAWDŹ
KONIECZNIE!
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
CHEMIA SERWISOWA
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KONIECZNIE!
Robić ogrzewanie podłogowe czy grzejniki w domu
2 Odpowiedzi, 4676 Wyświetleń
Tylko 100% podłogówki. Mały dodatkowy grzejnik na prąd w łazience wystarczy. Zamontować regulatory temperatury w każdym pokoju, żeby nie narzekać, że gorąco. Podłogówka jest nieodczuwalna pod stopami, czytałam opinie, że niektórych parzy w stopy, jak parzy to jest spieprzone niestety. Nie wyobrażam sobie innego ogrzewania, komfort nie do opisania Takie grzejniki łazienkowe dostaniesz w Leroy Merlin czy w innych marketach, jak dobrze dobierzesz to grzejnik będzie ozdobą pomieszczenia.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2022-12-30, 12:51:34 przez klarkson.)
Fajnym rozwiązaniem są maty grzewcze na podczerwień. Można zamontować w suficie lub w podłodze. Do tego fotowoltaika i pompa ciepła powietrzna i jest super Same wychodzą dość drogo ale jak zamontujesz fotowoltaikę to wychodzi naprawdę spoko. Jaki metraż domu swoją drogą?
Projekt super, jednak ja bym jednak z grzejnika nie rezygnowała. Zastanawiałam się przy remoncie czy usuwać grzejnik w łazience, czy nie. W końcu postanowiłam zostawić i zimą się przydaje. Po pierwsze dzieki temu w łazience jest cieplej oraz przyjemniej. Po drugie można coś zawsze na tym grzejniku wysuszyć. Obecnie w sklepach można znaleźć poza tym bardzo fajne grzejniki łazienkowe jeśli chodzi o kwestie wzornictwa.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2023-10-27, 06:15:21 przez amaro.)
https://sanplast.pl/blog/post/niewielka-...a-urzadzic Na stronie jest wiele porad w zakresie tego jak urządzić funkcjonalną łazienkę. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości