Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Czy warto wybrać markę ANDE?

2 Odpowiedzi, 6590 Wyświetleń

makakofonia00

2023-01-29, 04:57:46
Nowy użytkownik
Bardzo proszę o pomoc. Potrzebuje jednostki 5kw - instalator zaproponował mi ANDE 5,3kw BASIC PLUS za 3600 (z montażem) zależy mi tylko na chłodzeniu oraz Gree pular 4,6  za 3800 ( z montażem) mam zagwozdke, gdyż jeszcze dostałem ofertę od firmy dystrybutora na  Mitsubishi HR 42 za 4300zl. Tyle ze mitsu budżetowe nie ma nawet wyświetlacza. Nie wiem w co lepiej inwestować żeby nie żałować decyzji.
  • Odpowiedz

Tytanowy Janusz

2023-01-29, 09:55:21
Zaawansowany użytkownik
Ręce opadają pular 4.6kW za 3800... Instalator wygrzebany z liści, ale dla Ciebie super cena... Poproś go o kartę certyfikatu f gazowego no i obowiazkowo fakture vat/paragon z kasy fiskalnej.
Dystrybutorzy raczej nie montuja. Autoryzowani instalatorzy juz tak. Wyswietlacz Ci nie potrzebny. "Ande tande" marka hurtowni jakich dziesiątki te klimatyzatory produkuje chiński AuX.
  • Odpowiedz

kwiatyyy1

2023-01-30, 13:47:57
aircondition
z tego co slysze montaz okolo 1000 zl biorac pod uwage urzadzenie 5kw za cene 2700 , widze ze ceny montazy to niedlugo beda 500 zl , jakas porazka , bujac sie z gwarancja takiego urzadzenia , PANOWIE SZANUJMY NASZA PRACE !!, a poza tym pozdrawiam klienta koncowego
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa