Witam - używam Makity, ale jest ciężka waży ze 12 kg- wiadziałem że Bosch 7-46 jest lżejszy ale ma 13J siły uderzenia udaru . Zwykle stosuję wiertło przebiciowe Bosch 65 mm . Z czym wam się najlepiej pracuje przy odwiertach ? Słyszałem że Milwaukee jest nie do zdarcia, prawda to ?
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Co lepiej do przebić : Makita, Bosch, MILWAUKEE ?
11 Odpowiedzi, 11009 Wyświetleń|
Ja robię boschem 7-46 ale koronką fi 68 , jak narazie idzie dobrze i nie mam z nim problemów a co do innego sprzętu to nie miałem okazji sprawdzać.
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
13J do wiertla 65 to troche za mało, kup sobie Makite albo DeWalta co maja 60-80J to dopiero ma kopa i nie sa takie ciezkie
radekklimat napisał(a):13J do wiertla 65 to troche za mało, kup sobie Makite albo DeWalta co maja 60-80J to dopiero ma kopa i nie sa takie ciezkieA to ci dopiero historia 60-80J ciekawe gdzie takie cuda sprzedają ..
My odobiście używamy dwóch rodzajów sprzętu. Do cegły suporexu i innych miękkich materiałow to Bosch GBH2 z tubą 60 HILTI wiercisz bez udaru i mało demolki jest i ładne otwory wycina. A do ciężkich prac to MAKITA HR5001C z koroną 80 tez Hilti
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
do maxagd
przewaznie w sklepie radekklimat napisał(a):do maxagdTo prosił bym cię bardzo o jakiś konkretny model bo szukałem po stronach internetowych i z tak l dużą mocą udaru nie znalazłem .Pozdrawiam.
ja uzywam HILTI i narazie bez awaryjnie wiertlo 60
DLACZEGO Aż FI 60 JA PRZEBIJAM FI 55 I JEST O.K
zprawdz na stronie DeWallt lub Makita duze młoty udarowe
ja posiadam DeWallta z przełacznikiem 60-80J ale nie powiem jaki to model bo mu sie napisy juz dawno temu zdarły
ja polecam zdecydowanie firmę Makita - a na ebayu można znaleźć ciekawe ceny
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY