Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

ACSON to szrot (?)

6 Odpowiedzi, 6757 Wyświetleń

klima256

2008-11-13, 08:32:54
Nowy użytkownik
Witam Panowie,
Chciałbym zapytać o Waszą opinię na temat klim tej "marki" , ponieważ ja mam strasznie przykre doświadczenia :/ kilka razy kumpel zlecił mi naprawę bądź serwis tego typu klim. Niestety większość z nich od razu po montażu (czyt. 6 miesięcy) nadaje się do demontażu i zakupu nowego sprzętu Sad zazwyczaj nieszczelność jest powodem problemów - niestety nie jest to wina skrętek, czy załamanej miedzi, ale nieszczelność na parowniku :/ Czy Wam też ACSON sprawia takie niespodzianki ??
  • Odpowiedz

budzaj

2008-11-13, 21:49:41
Nowy użytkownik
powiem tak w poprzedniej firmie zamontowaliśmy parę sztuk ale jak długo one chodziły nie zdążyłem się dowiedzieć :/ bo lokale długo stały puste a potem przeprowadziłem się do innej lepszej ;p chętnie też posłucham opinii
  • Odpowiedz

splajt

2008-11-15, 00:09:05
Nowy użytkownik
montowałem kilka sztuk! i musze przyznac ze splity i kanalowce pozytywnie sie sprawuja!!! kasety tu mialem niespodzianki! mialem dwa razy problem z zaworami!!!! a tak ogolnie oceniam pozytywnie te urzadzeniaBig Grin

pozdrawiamSmile
  • Odpowiedz

drago

2008-11-17, 08:18:19
Nowy użytkownik
Montuje przeważenie ACSONy ( scenne kanalowce kasety podsufitowce) i do tej pory nie było z nimi żadnych problemów większych problemów - kilka razy zdarzyło się ze nie były powpinane przewody do płytek sterowniczych a tak pyzaty to dzalaja bez zarzutow
Zgadzam się z patusX ze ACSON to samo co McQuay
  • Odpowiedz

splajt

2008-11-17, 21:57:13
Nowy użytkownik
mimo wszystko pozostaje sredniakiem w klimatyzacjach!!!!

pozdrawiamSmile
  • Odpowiedz

drago

2008-11-18, 21:46:37
Nowy użytkownik
splajt - może masz racje ze średniak ale ja nie narzekam napraw gwarancyjnych nie miałem ( mam nadzieje ze tak pozostanie) urządzenia spisują się dobrze klienci zadowoleni wiec co więcej do szczęścia potrzeba

Pozdrawiam
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa