Kupuję tylko polskie artykuły w polskich sklepach. Chciałbym też montować tylko polskie urządzenia.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2008-11-19, 22:10:53 przez boryspol.)
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Szkolenie w Coch ?
7 Odpowiedzi, 7526 Wyświetleń|
Zwracam uwagę,że nie jest to ten sam COCH co w pierwszym półroczu b.r.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2008-11-19, 23:00:39 przez awax.)
Obecny jest spółką z o.o. i uzyskuje się jedynie zaświadczenie o ukończeniu kursu. Mam pytanie:jaki masz cel uczestnictwa w takim szkoleniu?chcesz się czegoś nauczyć?zapytajmy tych,którzy brali udział w takich kursach czego się nauczyli? Czego można się nauczyć w dwa dni?
Przeciez wydaja "świadectwa kwalifikacji" w zakresie substancji kontrolowanych.
http://www.coch.pl/dzialalnosc/?a=swiadectwa
Kupuję tylko polskie artykuły w polskich sklepach. Chciałbym też montować tylko polskie urządzenia.
Witam
Nie chce być upierdliwy Powiedz mi, nie to że bym nie wiedział, które czynniki należą do substancji kontrolowanych?A potem, jak już odpowiesz na pierwsze pytanie, powiedz mi co ty robisz na co dzień? Możesz nie odpowiadać jak w trakcie odpowiedzi, odpowiesz sam sobie na pytanie i wtedy będziesz wiedział czy warto jechać na ten kurs ![]() Pozdrawiam Jestem po litrze na trzech (wiem że to nie dużo) wiec może nie składnie pisze, w razie czego poprawie rano
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
stefan litr na trzech to jest h.j
mg_1 napisał(a):Robiłem w COCH ŚK, Przez dwa dni można się douczyć, ale trzeba mieć podstawową wiedzę, z innej strony nikt zielony tam nie jedzie.Kiedy robiłeś to świadectwo?Obecny COCH Sp.z o.o. istnieje od niespełna pół roku. Nie znam przepisów umożliwiających takiej spółce egzaminowania i wystawiania świadectw kwalifikacji.Na margineśie przepisy prawa przywoływane przez COCH są z 2004 roku i wówczas substancjami kontrolowanymi były jedynie substancje zubożające warstwę ozonową.
co do samych substancji zubożających warstwę ozonową to do końca ważności.Chodzi w praktyce głównie o R12,R22.W stosunku do np.R404,R407,R410 itd nigdy ten dokument ich nie dotyczył.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
Powiedz mi, nie to że bym nie wiedział, które czynniki należą do substancji kontrolowanych?