Witam
Chodzi mi o instrukcje do splita ścieniaka Hyundi z Castoramy(około 2,5kw), głównie o wycinek dotyczący rejestrowania pilota. Jak na złość wczoraj skończyły się baterie w pilocie i zaczęły kłopoty ze zdalnym sterowaniem. Próbowałem znaleźć kod w swoim serwisowym pilocie ale chyba nie obsługuje tej firmy. Może ktoś miał podobne przygody z tym sprzętem.
Pozdrawiam
Chodzi mi o instrukcje do splita ścieniaka Hyundi z Castoramy(około 2,5kw), głównie o wycinek dotyczący rejestrowania pilota. Jak na złość wczoraj skończyły się baterie w pilocie i zaczęły kłopoty ze zdalnym sterowaniem. Próbowałem znaleźć kod w swoim serwisowym pilocie ale chyba nie obsługuje tej firmy. Może ktoś miał podobne przygody z tym sprzętem.
Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
, czy masz do niego coś po polsku, z moim łamanym angielskim raz nam zaskoczył i włączył klimę i już nie wyłączył. Chyba że to problem z odbiornikiem, ale nie w komórce strasznie słabe sygnały puszczał, a niektóre przyciski w ogóle nie emitowały sygnału.![[Obrazek: d1f6817fc211f48a.jpg]](http://images42.fotosik.pl/101/d1f6817fc211f48a.jpg)
. Pzdr