Witam wszystkich użytkowników. Otworzyłem własnie działalność ze sprzedazą i montażem klimatyzacji. Wszystko już jest prawie gotowe i wkrótce będę mógł ruszyć na dobre, ale przydaloby mi się troche praktyki w instalacji. Odbywałem kilka szkoleń, duzo czytałem, przegladałem instrukcje ale nic nie przekaze tyle informacji co doswiadczony monter. Dlatego moze ktoś z Was byłby na tyle rzyczliwy i zabrał mnie na kilka instalacji - tak z dwa dni. Najlepiej w łodzkim, slaskim lub swiętokrzyskim.
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Czy ktoś podszkoli w montazu klimy???
9 Odpowiedzi, 6697 Wyświetleń|
W zachodniopomorskim nie byłoby problemu,zapraszam.
Co do Twoich terenów może któryś z kolegów z Centrum się zgodzi. Zapukaj na www.kcichik.pl Jako Krajowe Centrum Innowacji Chłodnictwa I Klimatyzacji na dzisiejszym zebraniu Zarządu omawialiśmy taką formę szkoleń,nie dla certyfikatu,a dla zdobycia praktycznej wiedzy. Pozdrawiam
Dzięki za szybką odpowiedz. Stronka całkiem przydatna i zapowiada się ze takie szkolenia faktycznie będą ale narazie nie ma żadnych sprecyzowanych informacji wiec chyba nie prędko.
pawcio0094 napisał(a):Dzięki za szybką odpowiedz. Stronka całkiem przydatna i zapowiada się ze takie szkolenia faktycznie będą ale narazie nie ma żadnych sprecyzowanych informacji wiec chyba nie prędko.Myślę,że temat jest do załatwienia szybko.
Jednym zdaniem zapisz się do centrum to ci pomogą .
pozdrawiam klimas napisał(a):Jednym zdaniem zapisz się do centrum to ci pomogą .Oczywiście,właśnie taki był jeden z celów powstania Centrum aby wzajemnie sobie pomagać. Można również bez zapisywania się do Centrum zgłosić się do któregoś z ośrodków szkoleniowych i odpłatnie przejść szkolenie. Pozdrawiam
Czyli co? Tak czy tak to muszę tam jutro zadzwonić i popytać?
Tak jak pisałem zadzwoniłem, zarejestrowałem się i juz na jutro jestem umówiony w wa-wie z jedna firmą na trzy serwisy. Jeszcze raz wielkie dzieki.
Pozdrawiam
sami widzicie centrum pomoże tylko trzeba dać coś od siebie....wystarczy jeden telefon
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY