Witam.
jak w temacie...
potrzebna dokumentacja agregatów "mobilnych" Thermo King
KDZ-SR
TS-600
TS-500
i najpilniejsze -instrukcja -"algorytm" do sterowników agregatów thermo kinga...
-ściślej do sterownik panel THERMOGUARD
z chłodnictwem transportowym mam mało doświadczenia...
siedzę od lat w chłodnictwie stacjonarnym...
a "zaprzyjaźniony" zakład w którym od lat serwisuję jakieś maszyny i komory.... chce żebym zajął się także i kilkoma samochodami chłodniczymi... przynajmniej drobnymi usterkami i obsługą bieżącą agregatów chłodniczych... coby nie ganiali po kilkadziesiąt i więcej) kilometrów na serwis... niestety każdy agregat samochodowy mają inny...
gdyby ktoś mógł podrzucić dokumentację -byłbym wdzięczny... dla mnie to troszkę "sprawa prestiżowa"...
pozdrawiam.
Witek
PS. o szczegółach "wdzięczności" można pogadać na mail...
jak w temacie...
potrzebna dokumentacja agregatów "mobilnych" Thermo King
KDZ-SR
TS-600
TS-500
i najpilniejsze -instrukcja -"algorytm" do sterowników agregatów thermo kinga...
-ściślej do sterownik panel THERMOGUARD
z chłodnictwem transportowym mam mało doświadczenia...
siedzę od lat w chłodnictwie stacjonarnym...
a "zaprzyjaźniony" zakład w którym od lat serwisuję jakieś maszyny i komory.... chce żebym zajął się także i kilkoma samochodami chłodniczymi... przynajmniej drobnymi usterkami i obsługą bieżącą agregatów chłodniczych... coby nie ganiali po kilkadziesiąt i więcej) kilometrów na serwis... niestety każdy agregat samochodowy mają inny...
gdyby ktoś mógł podrzucić dokumentację -byłbym wdzięczny... dla mnie to troszkę "sprawa prestiżowa"...
pozdrawiam.
Witek
PS. o szczegółach "wdzięczności" można pogadać na mail...