Witam forumowiczow. Szukam pracy w warszawie w charakterze montera serwisanta klimatyzacji wentylacji mam kilkuletnie doswiadczenie w branzy i jestem dyspozycyjny tel. 503 867 399 e-mail januszjanu@o2.pl Dziekuje i pozdrawiam. Janusz.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-02-20, 16:20:57 przez januszjanu.)
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ >>>SPRAWDŹ
KONIECZNIE!
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
CHEMIA SERWISOWA
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KONIECZNIE!
szukam pracy warszawa
7 Odpowiedzi, 12406 Wyświetleń
januszjanu napisał(a):Witam forumowiczow. Szukam pracy w warszawie w charakterze montera serwisanta klimatyzacji wentylacji mam kilkuletnie doswiadczenie w branzy i jestem dyspozycyjny tel. 503 867 399 e-mail januszjanu@o2.pl Dziekuje i pozdrawiam. Janusz.
Znalazłem w necie może Tobie pomoze
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-02-28, 03:40:32 przez Bogdan_New_Jersey.)
POLSKI KOMFORT Sp. z o.o. Dołącz do nas ! Aktualnie poszukujemy osoby na stanowisko: Instalator / monter Systemów kanałowych ( Nadarzyn ) Do głównych obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku należeć będzie wykonywanie i montaż instalacji kanałowych wentylacji, klimatyzacji i ogrzewania nadmuchowego. Wymagania: prawo jazdy, zaangażowanie, chęć uczenia się i poznawania nowych technologii, lojalność, uczciwość i dyspozycyjność. Doświadczenie w instalacjach wentylacyjnych mile widziane ale nie konieczne. Gotowość do wyjazdów służbowych na terenie kraju. Oferujemy: pracę w stabilnej, nowoczesnej i szybko rozwijającej się firmie, możliwość poznania najnowszych technik instalacyjnych oraz najnowocześniejszych urządzeń na rynku, praca w młodym i zgranym zespole, atrakcyjne warunki zatrudnienia i wynagrodzenia. Praca 5 dni w tygodniu w godzinach 7.30 - 16.00, wszystkie weekendy wolne. Jeżeli chciałbyś pracować z najlepszymi to prześlij swoje CV oraz list motywacyjny na adres: biuro@polskikomfort.pl. Więcej informacji 22 798 00 64.
Dziekuje koledze ale szukam w sieci na bierzaco bardziej mi chodzilo o taki bezposredni odzew. Moj problem to wiek jestem po 50-ce. Nie wiem jak w USA ale w Polsce niechetnie zatrudnia sie ludzi w moim wieku. Na wlasna dzialalnosc brak mi kontaktow i srodkow. Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam.
dużo ofert jest na portalu wentylacja.com.pl
mądry komputer zmienił mój tekst natychmiast wentylacja.com .pl
januszjanu napisał(a):Dziekuje koledze ale szukam w sieci na bierzaco bardziej mi chodzilo o taki bezposredni odzew. Moj problem to wiek jestem po 50-ce. Nie wiem jak w USA ale w Polsce niechetnie zatrudnia sie ludzi w moim wieku. Na wlasna dzialalnosc brak mi kontaktow i srodkow. Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam.Moim zdanie powinieneś przejechać sie do tej firmy, po numerze kierunkowym tej firmy widzę, że to sa Twoje rejony. W żadnym wypadku nie dzwon, zawsze lepiej to wygląda jak osobiście sie przedstawisz w tej firmie. Praca sama nie przyjdzie trzeba ją znaleźć. A czy wiek jest ważny, moim zdaniem ważne są umiejętności i zaangażowanie w poszukiwaniu pracy. Powodzenia |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości