potrzebny serwisant klimatyzacji .cały etat 1500-1700 netto. e.borek@termoklima.pl Warszawa ! .
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ >>>SPRAWDŹ
KONIECZNIE!
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
CHEMIA SERWISOWA
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KONIECZNIE!
Termo Klima Sp.zo.o
11 Odpowiedzi, 16993 Wyświetleń
barbie napisał(a):potrzebny serwisant klimatyzacji .cały etat 1500-1700 netto. e.borek@termoklima.pl Warszawa ! .To na mieszkanie.A gdzie reszta.
barbie czy stawka się Tobie czasem nie pomyliła? 1700 to pomocnik montera bierze a serwisant ?? Pzdr czy Ty czasem pracujesz w TermoKlimie??
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-04-23, 14:26:41 przez tommatiz.)
przepisałem ogłoszenie z pokrewnego portalu .słyszałem że za 2000 w Warszawie nie chce pracować sprzątaczka ? .
tommatiz napisał(a):barbie czy stawka się Tobie czasem nie pomyliła? 1700 to pomocnik montera bierze a serwisant ?? Pzdr czy Ty czasem pracujesz w TermoKlimie??Nie, barbie pracuje w Gdyni ale też w firmie zajmującej się głównie lg. Zgadłem serwisancie?
No nie wstydź się, już nie będę Cię dalej opisywał ale powiedz, że z Gdyni
Pozdrawiam
LG się nie psują ,ja zajmuje się naprawami ,najczęściej lad zamrażarek i innych urządzeń chłodniczych .
Wysłałem Ci email. Jak coś to odpisz to pogadamy.
barbie napisał(a):LG się nie psują ,ja zajmuje się naprawami ,najczęściej lad zamrażarek i innych urządzeń chłodniczych .A mój telefon naprawisz?LG się niepsuje.
LG to jest spółka spółek--telefony i telewizory produkują zupełnie inne fabryki .nic co nie jest nokią nie jest komórką .
barbie napisał(a):LG to jest spółka spółek--telefony i telewizory produkują zupełnie inne fabryki .nic co nie jest nokią nie jest komórką .barbie OK OK OK OK to za komórkę. Albo nokia albo nic. Pzdr |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości