Ma ktoś schemat elektryczny do takowego??? bo czuję problem, gość podjechał w sobotę przed zamknięciem na dobicie gazu bo nie działa 

zapiąłem mamometr po HP bo niskie na ususzce za nadkolem a podnośnik był zajęty, kazałem mu odpalić
HP spoczynkowe 5,5, Hp pracy dochodzi do 10 i rozpina sprężarkę temp zewn ok 27 stopni
i takie cykle 5 sekundowe zapina idzie na 10 rozpina spada na 5,5 i znowu zapina a w środku ciepłe powietrze....
więc powiedziałem mu żeby przyjechał w jakiś dzień wcześniej podepnę oba przewody i wtedy będę się zastanawiał, ale wolę się przygotować bo to napewno przez brak gazu się tak nie dzieje, może presostat, może czujnik na parowniku????....

zapiąłem mamometr po HP bo niskie na ususzce za nadkolem a podnośnik był zajęty, kazałem mu odpalićHP spoczynkowe 5,5, Hp pracy dochodzi do 10 i rozpina sprężarkę temp zewn ok 27 stopni
i takie cykle 5 sekundowe zapina idzie na 10 rozpina spada na 5,5 i znowu zapina a w środku ciepłe powietrze....
więc powiedziałem mu żeby przyjechał w jakiś dzień wcześniej podepnę oba przewody i wtedy będę się zastanawiał, ale wolę się przygotować bo to napewno przez brak gazu się tak nie dzieje, może presostat, może czujnik na parowniku????....
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY