Zdrowych ,wesołych świąt Wielkanocnych wszystkim kolegom życzy piotr
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
życzenia
16 Odpowiedzi, 13230 Wyświetleń|
równierz się przyłączam do życzeń, Smacznego jajeczka i mokrego dyngusa.
"I DON'T MIND IF I DON'T HAVE A MIND." (Kurt Cobain)
Mokrego jajeczka....
Najlepszego... Alleluja!
No to i ja sie dołączam.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-04-22, 19:07:20 przez elektromechanik.)
Zdrowych radosnych świąt dla wszystkich z rodzinkami oczywiście i baaaardzo mokrego dyngusa. Acha i żeby was żony nie zapomniały ucałować przy jajkach ( jajkach wielkanocnych oczywiście - bez podtekstów mi tu ) . :lol: :lol: :lol:
Również życzę Wesołych bezawaryjnych Świąt
Wesołych Wesołych Wesołych !!!
I te życzenia to marzenie nie jednego serwisanta uganiającego po polsce.Tym życzę awarii telefonu komórkowego-służbowego.Ja rozwaliłem dwa.Ale doszedłem do wniosku że rodzina górą a nie pieniądze.10-lat uganiania po polsce i nie tylko wystarczy.Jeszcze raz pozdrawiam fachowców i nie tylko.Wszystkim życzę fajnych ŚWIĄT
Masz problem w dziedzinie chłodnictwa i kanalizacji?STEFAN BUD ci pomoże.Człowiek orkiestra.Ponoć tynki maszynowe wykonuje gratis.Do administracji to nie jest reklama
Wszystkiego dobrego
llotr niech cie dobrze z leja w lany Poniedziałek
gadu-gadu: 3236154
Wesołych i Spokojnych Świąt życzę wam wszystkim i jeszcze bardzo mokrego Dyngusa
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
Witam
Zdrowych i Wesołych. Z tą rodziną to masz Troll racje. Zapominamy o najważniejszym. Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
Wesołych Świąt
Najlepsze życzenia swiateczne dla wszystkich .Tadeusz
KlimTech napisał(a):Wszystkiego dobregoKlimTech prowokacja w takiej sytuacji to nic innego jak wiocha.Pomimo tego życzę fajnych świąt. Ludzi którzy nie potrafią się zachować,należy tylko tolerować a szacunek w odpowiedniej sytuacji zachować :|
Masz problem w dziedzinie chłodnictwa i kanalizacji?STEFAN BUD ci pomoże.Człowiek orkiestra.Ponoć tynki maszynowe wykonuje gratis.Do administracji to nie jest reklama
llort napisał(a):KlimTech napisał(a):Wszystkiego dobregoKlimTech prowokacja w takiej sytuacji to nic innego jak wiocha.Pomimo tego życzę fajnych świąt. (Historia lubi się powtarzać) Wesołych Świąt.
Najlepszego i kilometrów położonej miedzi ;p
NO
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY