Witam chcialabym kupic klimatyzacje do malego sklepu glownie na okres letni zastanawialam sie nad klimatyzcja stojaca i wtedy zobaczylam LG S09AHP cena kolo 1600 zl - 2000zl wiec mozna powiedziec super.
Czy moglyby mi ktos poradzic co wybrac czy wolnostojaca czy LG S09AHP, a moze polecacie jakas inna LG. Bo z tego co sie orientowalam to LG sa najlepsze.
Ja jedna kupila juz jakies 7 lat temu juz nie pamietam jakiej firmy i po 2,5 roku strzelil jakis modul, a ze byla po gwarancji za naprawe chcieli wtedyduzo pieniedzy i sie nie oplacala, wiec klima poszla do kosza
ale teraz szukam nowej i juz sie boje wydac kase i za 2 lata znowu sie zepsuje.
Z gory dziekuje za pomoc opinie o waszych klimatyzacjach
Czy moglyby mi ktos poradzic co wybrac czy wolnostojaca czy LG S09AHP, a moze polecacie jakas inna LG. Bo z tego co sie orientowalam to LG sa najlepsze.
Ja jedna kupila juz jakies 7 lat temu juz nie pamietam jakiej firmy i po 2,5 roku strzelil jakis modul, a ze byla po gwarancji za naprawe chcieli wtedyduzo pieniedzy i sie nie oplacala, wiec klima poszla do kosza
ale teraz szukam nowej i juz sie boje wydac kase i za 2 lata znowu sie zepsuje.Z gory dziekuje za pomoc opinie o waszych klimatyzacjach
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY