mam problem z klimatyzacją samsung mb 12abbn - klimatyzacja ma problemy z rozruchem - tzn po włączeniu jednostka zewnętrzna się włącza i rurki robią się zimne, jednostka wewnętrzna również startuje ale nadmuchuje powietrze o nie obniżonej temperaturze - tzn działa jedynie w funkcji jakby wiatraka (w pomieszczeniu jest 26 ona dmucha powietrzem o temp 23-24 st bez względu na zadaną temperaturę), stan taki utrzymuje się np 20-30 minut po czym, zazwyczaj, urządzenie zaczyna chłodzić i temperatura powietrza nadmuchiwanego obniża się do 7-12 st.
czy ktoś wie co się może dziać z tą klimatyzacją - mam z nią cały czas jakieś problemy od dnia zakupu nie działa prawidłowo i nikt nie potrafi jej usprawnić aby działała tak jak powinna, w zeszłym roku zostałą nawet wymieniona cała elektronika sterująca ze względu na to że stara się spaliła
czy ktoś wie co się może dziać z tą klimatyzacją - mam z nią cały czas jakieś problemy od dnia zakupu nie działa prawidłowo i nikt nie potrafi jej usprawnić aby działała tak jak powinna, w zeszłym roku zostałą nawet wymieniona cała elektronika sterująca ze względu na to że stara się spaliła
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
A kody są po to aby marki nie kolidowały w częstotliwościach.Czyżby samsung przypisywał by odzielnie dla każdego czytnika?To podobnie by bylo gdyby RMF fm dla każdego odbiornika miało osobny nadajnik.poczekajmy na wypowiedż zainteresowanego a raczej jego serwisu specjalistycznego z którego notabene nie chce skorzystać użytkownik skoro urządzenie nie dziala.?