Gdzie jest ????
Czyżby mu się sprzykrzyło
czy ruszyła go wreszcie ?????inteligencja?????
Czyżby mu się sprzykrzyło
czy ruszyła go wreszcie ?????inteligencja?????
|
Gdzie jest ????
Czyżby mu się sprzykrzyło czy ruszyła go wreszcie ?????inteligencja?????
RIP
(Rest in peace)
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
Bez obaw,już jest w nowym wcieleniu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-06-24, 19:09:16 przez awax.)
Może zgadniecie w jakim? awax napisał(a):Bez baw,już jest w nowym wcieleniu. Czyżby Nortecap
Czyżby obsesja była silniejsza niż zdrowa ocena.Bez obaw.Awax pisząc swój post mnie nie było.Wywołałeś wilka z lasu myląc się w Swojej wypowiedzi.Jest takie powiedzenie.MILCZENIE JEST ZŁOTEM.Dzwoniłem do osoby aby was opamiętała w tym wątku,ale niestety telefon nie odpowiadał.Więc postanowiłem sprawę sam rozwiązać.Nortecap to nie ja.mentos zarejestrowany wczoraj.elektromechanik.Fakt nie jestem tak inteligentny jak Ty.Szkoda.Ale za to mam wyczucie.
"Wszelka innowacja nie jest zasługą badań rynkowych ani starannie dobranych grup dyskusyjnych, ale dziełem rozzłoszczonych ludzi."
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-06-24, 19:59:16 przez mentos.)
mentos napisał(a):Czyżby obsesja była silniejsza niż zdrowa ocena.Bez obaw.Awax pisząc swój post mnie nie było.Wywołałeś wilka z lasu myląc się w Swojej wypowiedzi.Jest takie powiedzenie.MILCZENIE JEST ZŁOTEM.Dzwoniłem do osoby aby was opamiętała w tym wątku,ale niestety telefon nie odpowiadał.Więc postanowiłem sprawę sam rozwiązać.Nortecap to nie ja.mentos zarejestrowany wczoraj.elektromechanik.Fakt nie jestem tak inteligentny jak Ty.Szkoda.Ale za to mam wyczucie.Wywoływanie?
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-07-12, 20:08:23 przez klimatolog.)
|