Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ >>>SPRAWDŹ
KONIECZNIE!
KLIMATYZATORY KLIMATYZATORY KLIMATYZATORY KLIMATYZATORY CHEMIA SERWISOWA KLIMATYZATORY POMPY CIEPŁA REKUPERATORY

program do obsługi serwisowej,

12 Odpowiedzi, 9123 Wyświetleń
Wątek zamknięty 

irroda

2013-12-26, 20:48:37
Zaawansowany użytkownik
może ktoś korzysta z programu do obsługi klientów, pilnowania dat przeglądów, obsługi serwisowej, i może polecić ciekawy programik

Redakcja

2013-12-27, 06:48:24
Administrator
Bliższe informację znajdują się tutaj http://www.ksiegarnia.klimatyzacja.pl/?932,serwisant
Pozdrawiam

klimatolog

2013-12-27, 21:56:37
Top użytkownik
Można poświęcić dwie nocki i wykonać go za darmo?
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?

irroda

2013-12-27, 22:32:24
Zaawansowany użytkownik
profesjonalista korzysta z usług profesjonalisty, bo wie, że on zrobi to lepiej. Patyrak robi wszystko sam.
Nocą mam przyjemniejsze rzeczy do wykonania.

crocens

2013-12-28, 06:41:23
Top użytkownik
chcesz zarobić? to daj zarobić innym...
a w dwie nocki to można sobie co najwyżej arkusz w excelu zrobić...
.

klimatolog

2013-12-28, 22:10:41
Top użytkownik
crocens napisał(a):chcesz zarobić? to daj zarobić innym...
a w dwie nocki to można sobie co najwyżej arkusz w excelu zrobić...
Ciekawe jak Twój tato radził sobie bez komputera.Prowadząc działalność?

crocens

2013-12-29, 07:53:51
Top użytkownik
miał mniej zleceń, do pewnego pułapu wystarcza kartka i długopis.

Ja program do serwisu dałem napisać lokalnemu informatykowi od zera, koszt: 700zł netto. Jest prosty i "uszyty" dokładnie pod moje potrzeby. Dodatek kosztował mnie 200zł.
.

klimatolog

2013-12-29, 17:12:26
Top użytkownik
Marcin informatyk zarobił na Tobie.Zarób i Ty udostępniając ten program innym za odpowiednią opłatą .Ja owego programu nie potrzebuję.Przecierz jesteś na forum aby młodszym pomagać.Myślisz że informatyk nie korzystał z excela?

Shitashii

2013-12-29, 22:38:09
Moderator
W listopadowym wydaniu Chłodnictwa & klimatyzacji jest opisany program e-Service firmy QSG S.A. Na razie tego nie czytałem, to nic więcej nie podpowiem.
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.

janusz_elblag

2014-06-09, 17:41:23
Nowy użytkownik
A co taki informatyk wie o przeglądach, Przepisach dotyczących umów. Ja zakupiłem miesiac temu serwisanta od firmy Retek. Jak coś tu daje linka [reklama]. Powiem tak, na rynku sa programiki do obsługi serwisu ale tylko serwisant wbija się w branże klimatyzacji i wentylacji reszta to jakies ogólne systey gdzie jest moduł zleceń itp. W serwisancie jest fajny moduł powiadomień, możesz wystawiać faktury zaliczki itp. Ja używam i jestem zadowolony. fajnie jest pojechać do klienta z tabletem i wystawić mu odrazu fakturę Smile

Shitashii

2014-06-09, 19:42:30
Moderator
Sorry kolego, ale fajnie to by było gdyby to KLIENT miał tableta i od razu zrobił Ci przelew.
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.

Piotr86

2016-02-11, 20:59:21
Nowy użytkownik
My u siebie używamy od niedawna [REKLAMA]. Za jedna robota mam lokalizacje pracownikow i zapisuje trasy jakie pokonuja. Serwisanci maja albo smartfona albo tableta i na nim aplikacje. Moga z automaty wystawic klientowi fakture a jak nie to paroma kliknieciami wystawiam z przegladarki. Jest darmowy test takze mozna sprobowac a moze akurat bedzie git.

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa