może ktoś korzysta z programu do obsługi klientów, pilnowania dat przeglądów, obsługi serwisowej, i może polecić ciekawy programik
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ >>>SPRAWDŹ
KONIECZNIE!
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
CHEMIA SERWISOWA
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KONIECZNIE!
program do obsługi serwisowej,
12 Odpowiedzi, 10351 Wyświetleń
Bliższe informację znajdują się tutaj http://www.ksiegarnia.klimatyzacja.pl/?932,serwisant
Pozdrawiam
Można poświęcić dwie nocki i wykonać go za darmo?
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
profesjonalista korzysta z usług profesjonalisty, bo wie, że on zrobi to lepiej. Patyrak robi wszystko sam.
Nocą mam przyjemniejsze rzeczy do wykonania.
chcesz zarobić? to daj zarobić innym...
a w dwie nocki to można sobie co najwyżej arkusz w excelu zrobić...
.
crocens napisał(a):chcesz zarobić? to daj zarobić innym...Ciekawe jak Twój tato radził sobie bez komputera.Prowadząc działalność?
miał mniej zleceń, do pewnego pułapu wystarcza kartka i długopis.
Ja program do serwisu dałem napisać lokalnemu informatykowi od zera, koszt: 700zł netto. Jest prosty i "uszyty" dokładnie pod moje potrzeby. Dodatek kosztował mnie 200zł.
.
Marcin informatyk zarobił na Tobie.Zarób i Ty udostępniając ten program innym za odpowiednią opłatą .Ja owego programu nie potrzebuję.Przecierz jesteś na forum aby młodszym pomagać.Myślisz że informatyk nie korzystał z excela?
W listopadowym wydaniu Chłodnictwa & klimatyzacji jest opisany program e-Service firmy QSG S.A. Na razie tego nie czytałem, to nic więcej nie podpowiem.
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
A co taki informatyk wie o przeglądach, Przepisach dotyczących umów. Ja zakupiłem miesiac temu serwisanta od firmy Retek. Jak coś tu daje linka [reklama]. Powiem tak, na rynku sa programiki do obsługi serwisu ale tylko serwisant wbija się w branże klimatyzacji i wentylacji reszta to jakies ogólne systey gdzie jest moduł zleceń itp. W serwisancie jest fajny moduł powiadomień, możesz wystawiać faktury zaliczki itp. Ja używam i jestem zadowolony. fajnie jest pojechać do klienta z tabletem i wystawić mu odrazu fakturę
Sorry kolego, ale fajnie to by było gdyby to KLIENT miał tableta i od razu zrobił Ci przelew.
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
My u siebie używamy od niedawna [REKLAMA]. Za jedna robota mam lokalizacje pracownikow i zapisuje trasy jakie pokonuja. Serwisanci maja albo smartfona albo tableta i na nim aplikacje. Moga z automaty wystawic klientowi fakture a jak nie to paroma kliknieciami wystawiam z przegladarki. Jest darmowy test takze mozna sprobowac a moze akurat bedzie git.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości