Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
tutaj jesteś:   Forum Klimatyzacja › Klimatyzacja.pl › Klimatyzacja
1 2 3 4 5 … 166 Dalej
  • alexa

Uszczelnienie okna, klimatyzacja przenośna.

6 Odpowiedzi, 5632 Wyświetleń

zukill

2014-04-06, 18:49:01
Nowy użytkownik
Witam,
Mam przenośny klimatyzator który kupiłem w zeszłym roku, ale po zmianie okien nie mam już otworu przez który wypuszczałem powietrze. Ma koś może jakieś pomysły jak to zrobić bez ingerencji w futrynę czy okno?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-04-06, 18:50:00 przez zukill.)
  • Odpowiedz

aras

2014-04-06, 19:11:34
Użytkownik
zukill napisał(a):Witam,
Mam przenośny klimatyzator który kupiłem w zeszłym roku, ale po zmianie okien nie mam już otworu przez który wypuszczałem powietrze. Ma koś może jakieś pomysły jak to zrobić bez ingerencji w futrynę czy okno?

Sorki, ale zostaje Ci ściana.
  • Odpowiedz

Panes

2016-03-31, 08:41:42
Nowy użytkownik
Posty widzę, że z bardzo dawna, ale może komuś się jeszcze przyda moja rada.
Polecam kupić uszczelnienie okna do mobilnego klimatyzatora. Koszt jest niewielki a spisuje się rewelacyjnie. jeszcze do niedawna sam miałem problem podobny do "zukilla" i sprawdziło się to znakomicie.
Ja swoje kupiłem za około 120 zł, jakościowo bardzo dobre i przede wszystkim bardzo funkcjonalne. Szczerze polecam! :lol:

Dla zainteresowanych przesyłam link do strony z której kupowałem:
[reklama]
  • Odpowiedz

DBKlima

2016-03-31, 12:27:13
Top użytkownik
Panes napisał(a):Posty widzę, że z bardzo dawna, ale może komuś się jeszcze przyda moja rada.
Polecam kupić uszczelnienie okna do mobilnego klimatyzatora. Koszt jest niewielki a spisuje się rewelacyjnie. jeszcze do niedawna sam miałem problem podobny do "zukilla" i sprawdziło się to znakomicie.
Ja swoje kupiłem za około 120 zł, jakościowo bardzo dobre i przede wszystkim bardzo funkcjonalne. Szczerze polecam! :lol:

[reklama]
... to kompletny bubel rozpadł się sprzedawcy jeszcze w sklepie . Za darmo go nie chce .
Części oraz urządzenia firmy Daikin
  • Odpowiedz

Panes

2016-05-11, 09:06:31
Nowy użytkownik
DBKlima napisał(a):
Panes napisał(a):Posty widzę, że z bardzo dawna, ale może komuś się jeszcze przyda moja rada.

[reklama]
... to kompletny bubel rozpadł się sprzedawcy jeszcze w sklepie . Za darmo go nie chce .

Może jakaś waliwa sztuka, albo tani bubel.A gdzie kupowałeś? Ja ze swojego jestem zadowolony, trzyma się bardzo dobtze. Nie miałem jeszcze z nim żadnych problemów.
  • Odpowiedz

wireska

Wczoraj, 14:16:02
Nowy użytkownik
Witajcie! Planuję zmienić wystrój mojego salonu i zastanawiam się nad wyborem czarnych zasłon https://firanybachowice.pl/80-zaslony-czarne. Czy ktoś z Was ma takie zasłony i może się nimi podzielić? Jakie materiały i wzory będą najlepsze? Czy czarne zasłony nie będą przytłaczały pomieszczenia?
Uzdatnianie wody Bielsko
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Serwisy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2022 termoclima Sp. z o.o.. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa