Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
CHŁODNICTWO
WENTYLACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Wyprzedaż magazynu - różne. -70%

1 Odpowiedzi, 1910 Wyświetleń

KrzysiekNM

2014-08-16, 00:09:31
Nowy użytkownik
Witam!

Mam do sprzedania pozostałość po pewnej firmie - sprzęt nowy lub używany - niektóre sprzęty choć nowe datę produkcji mają z 1995 - 2000.
Nie jestem firmą ani handlowcem - to coś co pozostało po firmie której wynajmowałem magazyn - oni już nie istnieją a nikt po nich tego nie chce miałem to na własny koszt zezłomować ale postanowiłem coś z tego odzyskać - sprzęt leżał w magazynie kilka ładnych lat aż trafił się nowy najemca i muszę się tego pozbyć bo teraz zagraca piwnicę.

Tak czy inaczej nie mogę wystawić faktury - ceny do negocjacji (20-30% ceny nowego urządzenia)
Jest kilka sprężarek nie używanych (cena nowych to ok 3 tys do 16 tyś (zależy od modelu ) - sprawdzone na stronie producenta.
Nagrzewnice, kontrolery, chłodnice / parowniki, silniki elektryczne itp. większość nowa i kompletna - do tego masa części zamiennych itd.

Wszystko jest obfotografowane - zdjęcia przedstawiają oferowane sprzęty i tabliczki znamionowe w celu łatwiejszej identyfikacji.
Poniżej link do albumu

http://www.myalbum.com/Album=QUD6XGDM

Wiem że to niegrzecznie tak od razu do działu sprzedaży prośba do admina/moderatora - nie usuwajcie tego - ktoś może sobie tanio uzupełnić sprzęt a mi to zdejmie problem z głowy Sad
- jeśli nikt tego nie kupi - trafi to na złom (a szkoda).

Wszystko można obejrzeć w Warszawie - po wcześniejszym kontakcie tel.

Sprzętu nie wystawiam na aukcji choć wiem że wtedy zarobiłbym więcej - nie mam na to czasu.

Mój email : krzysztof.GGnowak.GGm@gmail.com (z maila usunąć litery GG - antyspam) lub tel 501-348-642.

Kto pierwszy ten lepszy.

Z poważaniem
Krzysztof Nowak-Moszczyński
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa