Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Skorumpowany system w RP istnieje czy nie?Szacun dla tego człowieka.
7 Odpowiedzi, 6012 Wyświetleń|
Pan zbyszek poszukuje 10-sięć osób do pracy.2.5 tysia netto.Umowa zlecenie.Praca w systemie 12/24.
Szkoda że mam tak daleko bo bym żonę wysłał
A co do tematu to uważam że Pan Zbigniew S. przeklinał na zwykłego gościa bo ten cham złamany nawet nie przedstawił się i nie chciał pokazać dokumentów gdzie to on ma obowiązek tak zrobić. Jeśli ma być porządek to niech i oni się dostosują.
Król pump się nie nie przedstawił ani nie wylegimitował się .Taki obowiązek polega na funkcjonariuszu przystępującego do działań niezwiązanych z bezpośrednim zagrożeniem życia ludzkiego.Kazał Obywatelowi cmuknąć się w pumpę.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-11-04, 22:13:58 przez klimatolog.)
Stonoga zyskuje coraz większą popularność, ale to świadczy tylko źle o naszym kraju, skoro człowiek, który zachowuje się tak jak powinien jest tak podziwiany.
Oczywiście do jego działalności pełen szacunek - akcja z Mańkiem, sprzedawanie dlugow na dom dziecka, ciekawy jestem o co chodzi teraz z tym radiowozem
Byłem na marszu ,przemawiał Stonoga mówił żeby nie czytać wyborczej i nie oglądać TVN.
Amfan napisał(a):Byłem na marszu ,przemawiał Stonoga mówił żeby nie czytać wyborczej i nie oglądać TVN.http://www.youtube.com/watch?v=Q7E_lCAKh3U
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
A co do tematu to uważam że Pan Zbigniew S. przeklinał na zwykłego gościa bo ten cham złamany nawet nie przedstawił się i nie chciał pokazać dokumentów gdzie to on ma obowiązek tak zrobić. Jeśli ma być porządek to niech i oni się dostosują.