Szanowni Państwo, od kilkunastu dni słyszę dość głośny wysoki pisk z mojej jednostki zewnętrznej split LG. Klimatyzacja założona kilka miesięcy temu, praktycznie nie używana. Pisk słyszalny jest przy wyłączonej klimatyzacji. Wydaje mi sie ze klopot pojawił sie wraz z ochłodzeniem temperatury na zewnątrz. Czy ktos z szanownych forumowiczów, wie z czego może to wynikać. Bardzo dziękuję za pomoc. Mateusz
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
wysoki pisk z jednostki zewnetrznej lg - prosze o pomocsxano
7 Odpowiedzi, 11519 Wyświetleń
A co na to gwarant? :Migracja czynnika?
![]()
Jeśli myślisz że kłócisz się z idiotą.To ten drugi myśli to samo co Ty.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2015-02-01, 22:09:46 przez joker.)
mati_jot napisał(a):Szanowni Państwo, od kilkunastu dni słyszę dość głośny wysoki pisk z mojej jednostki zewnętrznej split LG. Klimatyzacja założona kilka miesięcy temu, praktycznie nie używana. Pisk słyszalny jest przy wyłączonej klimatyzacji. Wydaje mi sie ze klopot pojawił sie wraz z ochłodzeniem temperatury na zewnątrz. Czy ktos z szanownych forumowiczów, wie z czego może to wynikać. Bardzo dziękuję za pomoc. Mateusz To że coś jest prawie nowe nie oznacza że nie może ulegać awarii . Następna sprawa może klimatyzacja uruchomiła defrost a ty jej przeszkadzasz latając z pilotem i panikując. Przeczytaj instrukcję obsługi i sprawdź jak i co masz ustawione . Jak nie wpadniesz na sensowne wytłumaczenie zadzwoń do montera/serwisanta.
Części oraz urządzenia firmy Daikin
Napisał że przy wyłączonej.
![]()
Nagraj film z ,,piskiem" może coś poradzimy
![]() ![]()
Pisk może być spowodowany nieszczelnością.Ale są inne autorytety polonistyczne (barbie i jego adwokat zapewne się ustosunkowują co do problemu i zapomną że to nie forum polonistyczne.
![]() ![]()
Oj tam oj tam Z biedy piszczy.Nawet jest takie powiedzenie "bieda aż piszczy"
![]()
Bonus powitalny w Polsce to świetna okazja dla nowych graczy, aby rozpocząć swoją przygodę z kasynem online. Strona DobraMine dostarcza szczegółowych informacji o dostępnych ofertach, pomagając wybrać najlepszy bonus na start. Dzięki klarownym opisom i aktualnym promocjom, można łatwo znaleźć idealną ofertę dopasowaną do własnych preferencji. Warto zawsze sprawdzić warunki obrotu oraz inne wymagania, aby maksymalnie wykorzystać dostępne promocje. Jeśli szukasz najlepszych bonusów powitalnych w Polsce, to ta strona jest doskonałym źródłem informacji!
Jeśli szukasz rzetelnego źródła informacji o kasynach online, to Dobramine.co jest stroną, którą zdecydowanie warto odwiedzić. To miejsce stworzone z myślą o graczach, którzy chcą podejmować świadome decyzje i uniknąć pułapek związanych z nieuczciwymi operatorami. Szczególnie pomocne są tam recenzje kasyn, które są pisane w sposób jasny, konkretny i oparty na realnych doświadczeniach.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości