Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Przerobienie strony www

5 Odpowiedzi, 5371 Wyświetleń

Stefano82

2015-03-05, 22:00:03
Nowy użytkownik
Witam. mam taki problem, ponieważ szef mi zlecil w pracy przerobienie strony, a niestety średnio sie na tym znam, wiem ze grafika do przerobienia jest wykonana. Wystarczy w menu głównym zakodowac 2 nowe podstrony a ja kompletnie nie znam tego jezyka. Musze miec to gotowe jak najszybciej, Pozostaje jeszcze kwestia wymyślenia tekstu... Czy moglbym liczyc na pomoc w zakodowaniu ? Czy są to skomplikowane czynności? Bo jeżeli tak, to polecę zakup tego typu jak tutaj [...] gotowej strony. Proszę o jakieś info.
Kryje się coś niedobrego w mężczyznach, którzy unikają wina, gier, towarzystwa pięknych kobiet i ucztowania. Tacy ludzie albo są ciężko chorzy, albo w głębi duszy nienawidzą otoczenia
  • Odpowiedz

mg

2015-03-05, 22:32:18
Top użytkownik
Patologia...
Jest taki dział na forum o nazwie: Sprzedam.
Zamiast manipulować itp. zawsze można uczciwie podejść do interesu.
Powstaje jednak pytanie, czy uczciwe podejście do interesu w Polsce popłaca, ano nie więc nie mam nic przeciwko temu. Zresztą co to mnie obchodzi. Tongue
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2015-03-05, 22:43:14 przez mg.)
  • Odpowiedz

DBKlima

2015-03-06, 08:58:33
Top użytkownik
Stefano82 napisał(a):Witam. mam taki problem, ponieważ szef mi zlecil w pracy przerobienie strony, a niestety średnio sie na tym znam, wiem ze grafika do przerobienia jest wykonana. Wystarczy w menu głównym zakodowac 2 nowe podstrony a ja kompletnie nie znam tego jezyka. Musze miec to gotowe jak najszybciej, Pozostaje jeszcze kwestia wymyślenia tekstu... Czy moglbym liczyc na pomoc w zakodowaniu ? Czy są to skomplikowane czynności? Bo jeżeli tak, to polecę zakup tego typu jak tutaj [...] gotowej strony. Proszę o jakieś info.
Powiedz szefowi żeby sam odpalił na przykład notepad ++ i w css / html wszystko wklepał bo to proste jak już się ma grafikę :lol:
Części oraz urządzenia firmy Daikin
  • Odpowiedz

oalik

2015-03-11, 11:49:59
Nowy użytkownik
Czasami przerobienie strony może zająć więcej czasu niż stworzenie jej od nowa.
  • Odpowiedz

Amfan

2015-03-22, 15:28:11
Top użytkownik
On niczego nie chce robić to jest jeden z mechanizmów pozycjonowania.Cztery wpisy i każdy typu kliknij i zwiększ ruch na mojej stronie.
  • Odpowiedz

adamski1988

2015-04-15, 10:28:34
Nowy użytkownik
dla kierowników i szefów zawsze wszystko jest tak proste..
przerobienie strony może troche potrwać, głównie w zalezności od stopnia zaawansowania zmiany i technologi w jakiej dana strona jest wykonana.. np wordpress - cms bardzo prosty w obsłudze a wiec np dodanie nowej podstrony to pikuś, ale w HTML czy AJAX to już nie jest takie proste

Problem z długiem?
Czytaj [...]
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa