Witam wszystkich posiadam pawilon ok 60 m3 potrzebuje zainstalować jakiej firmy? klimatyzację on/off .W pawilonie będą 3 chłodziarki do piwa 1 lada chłodnicza 1.5m i chłodziarka do lodów podpowiedzcie co kupić za sprzęt i dobrego fachowca z terenu nadmorskiego okolice Dziwnowa ,Pobierowa dziękuję pozdrawiam
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
jaka klimatyzacja do pawilonu
7 Odpowiedzi, 5359 Wyświetleń|
On/off? To pewnie nie bedziesz mial dużego wyboru producentów. Te jednostki są już wycofane ze sprzedaży, być może ktoś gdzieŚ ma jeszcze takie na magazynie.
stoo napisał(a):...Te jednostki są już wycofane ze sprzedaży, ...To nie jest prawda. rafikvw, to jest 60 metrów kwadratowych, czy sześciennych? Bo "pawilon" to mi się z czymś większym kojarzy.
Tak? To prosze poleć mi sklep w którym je dostane
aminokwas napisał(a):stoo napisał(a):...Te jednostki są już wycofane ze sprzedaży, ...To nie jest prawda. Hej napisałem 60m3 sześciennych stoo napisał(a):Tak? To prosze poleć mi sklep w którym je dostaneNie będę reklamował konkretnych sklepów. Niektórzy dystrybutorzy mają jeszcze w sprzedaży on/off-y. Wystarczy wpisać w szukajkę na znanym portalu aukcyjnym. http://allegro.pl/listing/listing.php?or...fault-0113 Pisanie, że "są wycofane ze sprzedaży" jest delikatnie mówiąc mijanie się z prawdą. Nie wolno ich sprowadzać na teren UE, ale sprzedawać jak najbardziej można skoro już są w Europie. Wycofane ze sprzedaży są na przykład niektóre publikacje: http://polska.newsweek.pl/ksiazki-o-bici...8,1,1.html rafikvw, sama kubatura to jeden element doboru mocy klimatyzatora. Najlepiej gdyby ktoś dokładnie obliczył zyski ciepła w pomieszczeniu i dobrał moc urządzenia. Ja mniej niż 5kW to w ogóle tam nie widzę.
Witam daj znać w Pobierowie mam biały montaż w Baltic Palace mogę ci przy okazji zamontować klime
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY