Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
tutaj jesteś:   Forum Klimatyzacja › Klimatyzacja.pl › Klimatyzacja
Wstecz 1 … 55 56 57 58 59 … 165 Dalej
  • alexa

Klimatyzator wodny Bycool Flat, podłączenie przewodów.

1 Odpowiedzi, 1199 Wyświetleń

PabloOkocim

2016-05-13, 07:07:50
Gość
Witam, zakupiłem używaną klimatyzację wodną 24V. Jest to klimatyzator Bycool Flat . Z podpięciem elektryki nie mam problemu lecz nie mam pojęcia jak podpiąć zasilanie jak i powrót wody. Po zdemontowaniu przewody nie zostały opisane. Ze zbiornika z wodą wychodzi jedno zasilanie, a wracają do neigo dwa powroty, jeden grubym przewodem jeden cienkim. Z dużym powrotem nie ma problemu ponieważ pasuje on w jedno miejsce na zbiorniku pod filtrem. Zasilanie moim zdaniem powinno iść do filtra i zbiornika po trójniku. Problem jest że nie ma gdzie podpiąć powrotu cienkiego. Może jest to nadmiar? Jest jeszcze zawór zwrotny który był luzem, w jakim miejscu go zamontować? Jeżeli ktoś posiada podobny klimatyzator lub wiedzę jak poprawnie podpiąć proszę o pomoc. Poniżej rysunek poglądowy.

http://imgur.com/kHG4EEX
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Serwisy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2022 termoclima Sp. z o.o.. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa