Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
tutaj jesteś:   Forum Klimatyzacja › Klimatyzacja.pl › Klimatyzacja
Wstecz 1 … 54 55 56 57 58 … 165 Dalej
  • alexa

ewakuacja czynnika do agregatu

11 Odpowiedzi, 4137 Wyświetleń

sznobel

2016-06-01, 19:20:07
Użytkownik
witam,klimatyzator Gree czy jast mozliwosc ewakuacji czynnika do jednostki zewnetrznej bez uzycia stacji do odzysku.Posiadam manometry i pompe prozniowa.
  • Odpowiedz

barbie

2016-06-01, 19:29:55
Top użytkownik
pytanie w rodzaju -jak napompować koło w samochodzie .
  • Odpowiedz

popeye

2016-06-01, 20:30:11
Użytkownik
jest,mam nadzieję,że pomogłem.daj lajka.pozdro
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-06-01, 20:31:15 przez popeye.)
  • Odpowiedz

sznobel

2016-06-01, 20:36:38
Użytkownik
Jestescie bardzo pomocni
  • Odpowiedz

miezala5

2016-06-01, 21:18:11
Top użytkownik
Mozesz to zrobić z kluczem nastawnym,imbusem i zegarkiem z sekundnikiem!
Serio!
  • Odpowiedz

barbie

2016-06-02, 09:28:44
Top użytkownik
aby wykonywać jakąś pracę np hodowla buraków trzeba posiadać wiedzę,umiejętności i doświadczenie .jeśli tego nie posiadasz zatrudnij wykwalifikowanego agronoma .
  • Odpowiedz

sznobel

2016-06-02, 12:54:39
Użytkownik
wiem za najprostszym sposobem jest wziasc fachowca, ale ja jestem typem ktory robi 90% rzeczy sam. Gwarantuje ze nie jest to zwiazane z oszczedzaniem kosztow ,lecz to cos w stylu Hobby( lubie podejmowac wyzwania z ktorymi nigdy nie mialem nic do czynienia).Jesli robie cos co nigdy nie robilem staram sie zrobic to jaknajlepiej.W takich przypadkach duzo czytam i prosze porade u fachowcow w danej dziedzinie, dzieki czemu poglebiam tez swoja wiedze.
  • Odpowiedz

barbie

2016-06-02, 13:28:06
Top użytkownik
aby jechać potrzebne prawo jazdy aby grzebać przy czynnikach potrzebne uprawnienia-zapisz się na kurs .
  • Odpowiedz

Fujitsu Szczecin

2016-06-02, 14:14:47
Top użytkownik
sznobel napisał(a):wiem za najprostszym sposobem jest wziasc fachowca, ale ja jestem typem ktory robi 90% rzeczy sam. Gwarantuje ze nie jest to zwiazane z oszczedzaniem kosztow ,lecz to cos w stylu Hobby( lubie podejmowac wyzwania z ktorymi nigdy nie mialem nic do czynienia).Jesli robie cos co nigdy nie robilem staram sie zrobic to jaknajlepiej.W takich przypadkach duzo czytam i prosze porade u fachowcow w danej dziedzinie, dzieki czemu poglebiam tez swoja wiedze.
https://www.google.pl/search?q=oparzenia...62&bih=601
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
  • Odpowiedz

aras

2016-06-02, 17:57:43
Użytkownik
stefanbud napisał(a):
sznobel napisał(a):wiem za najprostszym sposobem jest wziasc fachowca, ale ja jestem typem ktory robi 90% rzeczy sam. Gwarantuje ze nie jest to zwiazane z oszczedzaniem kosztow ,lecz to cos w stylu Hobby( lubie podejmowac wyzwania z ktorymi nigdy nie mialem nic do czynienia).Jesli robie cos co nigdy nie robilem staram sie zrobic to jaknajlepiej.W takich przypadkach duzo czytam i prosze porade u fachowcow w danej dziedzinie, dzieki czemu poglebiam tez swoja wiedze.
https://www.google.pl/search?q=oparzenia...62&bih=601

Ostro pojechałeś Smile
  • Odpowiedz

mg

2016-06-02, 19:17:39
Top użytkownik
Ratowałem kila kilogramów czynnika u klienta (chłodnia na mięso). Nieopatrznie nacisnąłem na rurkę i pękł kielich. Starałem się jakoś docisnąć, zatamować. Niestety skończyło się jak na zdjęciach. Nawet nie poczujesz...
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Serwisy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2022 termoclima Sp. z o.o.. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa