witam,klimatyzator Gree czy jast mozliwosc ewakuacji czynnika do jednostki zewnetrznej bez uzycia stacji do odzysku.Posiadam manometry i pompe prozniowa.
ewakuacja czynnika do agregatu
11 Odpowiedzi, 4415 Wyświetleń
pytanie w rodzaju -jak napompować koło w samochodzie .
jest,mam nadzieję,że pomogłem.daj lajka.pozdro
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-06-01, 20:31:15 przez popeye.)
Jestescie bardzo pomocni
Mozesz to zrobić z kluczem nastawnym,imbusem i zegarkiem z sekundnikiem!
Serio!
aby wykonywać jakąś pracę np hodowla buraków trzeba posiadać wiedzę,umiejętności i doświadczenie .jeśli tego nie posiadasz zatrudnij wykwalifikowanego agronoma .
wiem za najprostszym sposobem jest wziasc fachowca, ale ja jestem typem ktory robi 90% rzeczy sam. Gwarantuje ze nie jest to zwiazane z oszczedzaniem kosztow ,lecz to cos w stylu Hobby( lubie podejmowac wyzwania z ktorymi nigdy nie mialem nic do czynienia).Jesli robie cos co nigdy nie robilem staram sie zrobic to jaknajlepiej.W takich przypadkach duzo czytam i prosze porade u fachowcow w danej dziedzinie, dzieki czemu poglebiam tez swoja wiedze.
aby jechać potrzebne prawo jazdy aby grzebać przy czynnikach potrzebne uprawnienia-zapisz się na kurs .
sznobel napisał(a):wiem za najprostszym sposobem jest wziasc fachowca, ale ja jestem typem ktory robi 90% rzeczy sam. Gwarantuje ze nie jest to zwiazane z oszczedzaniem kosztow ,lecz to cos w stylu Hobby( lubie podejmowac wyzwania z ktorymi nigdy nie mialem nic do czynienia).Jesli robie cos co nigdy nie robilem staram sie zrobic to jaknajlepiej.W takich przypadkach duzo czytam i prosze porade u fachowcow w danej dziedzinie, dzieki czemu poglebiam tez swoja wiedze.https://www.google.pl/search?q=oparzenia...62&bih=601
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
stefanbud napisał(a):sznobel napisał(a):wiem za najprostszym sposobem jest wziasc fachowca, ale ja jestem typem ktory robi 90% rzeczy sam. Gwarantuje ze nie jest to zwiazane z oszczedzaniem kosztow ,lecz to cos w stylu Hobby( lubie podejmowac wyzwania z ktorymi nigdy nie mialem nic do czynienia).Jesli robie cos co nigdy nie robilem staram sie zrobic to jaknajlepiej.W takich przypadkach duzo czytam i prosze porade u fachowcow w danej dziedzinie, dzieki czemu poglebiam tez swoja wiedze.https://www.google.pl/search?q=oparzenia...62&bih=601 Ostro pojechałeś ![]()
Ratowałem kila kilogramów czynnika u klienta (chłodnia na mięso). Nieopatrznie nacisnąłem na rurkę i pękł kielich. Starałem się jakoś docisnąć, zatamować. Niestety skończyło się jak na zdjęciach. Nawet nie poczujesz...
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości