![]() |
|
Jakie uprawnienia są potrzebne do założenia własnej działalności. - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: Jakie uprawnienia są potrzebne do założenia własnej działalności. (/showthread.php?tid=7875) |
Jakie uprawnienia są potrzebne do założenia własnej działalności. - krab - 2014-03-24 Jakie uprawnienia są potrzebne do założenia własnej działalności.Montaż i serwis klimatyzatorów typu SPLIT. Jakie uprawnienia są potrzebne do założenia własnej działalności. - kubabaku - 2014-03-24 tutaj znajdziesz Jakie uprawnienia są potrzebne do założenia własnej działalności. - Klim - 2014-03-25 uprawnienia sep, substancje kontrolowane,kurs lutowacza ręcznego, badania wysokościowe, zaświadczenie o niekaralności chyba tyle wystarczy ? czy o czymś zapomniałem ????
Jakie uprawnienia są potrzebne do założenia własnej działalności. - aminokwas - 2014-03-25 Prawo jazdy minimum kat B
Jakie uprawnienia są potrzebne do założenia własnej działalności. - krab - 2014-03-25 A wykształcenie musi być chłodnicze ? Jakie uprawnienia są potrzebne do założenia własnej działalności. - Klim - 2014-03-25 Najlepiej by było, ale jak się nie ma wykształcenia to trzeba mieć wiedzę i doświadczenie. Jakie uprawnienia są potrzebne do założenia własnej działalności. - ON/OFF - 2014-03-26 Do założenia potrzebujesz tylko dowód osobisty, NIP itp. ale do prowadzenia ww czynności to co koledzy napisali... Teoretycznie możesz nawet niec nie wiedzieć a wszystko zlecać komuś ale to tylko teoretycznie...
Jakie uprawnienia są potrzebne do założenia własnej działalności. - DBKlima - 2014-03-26 Jak masz doświadczenie i pieniądze na start to wystarczy że założysz firmę. Jeśli masz klientów to pieniądze na start nie są aż tak istotne. Bez doświadczenia sam nie dasz rady. Jakie uprawnienia są potrzebne do założenia własnej działalności. - krab - 2014-03-26 Pracowałem przez dwa sezony jako monter i serwisant klimatyzatorów typu split. Jakie uprawnienia są potrzebne do założenia własnej działalności. - oli78 - 2014-03-26 Samych splitów? a gdzie reszta to cienkie doświadczenie :lol: Jakie uprawnienia są potrzebne do założenia własnej działalności. - coldtherm - 2014-03-26 dasz radę bracie ... w końcu od czegoś trzeba zacząć Jakie uprawnienia są potrzebne do założenia własnej działalności. - DBKlima - 2014-03-28 oli78 napisał(a):Samych splitów? a gdzie reszta to cienkie doświadczenie :lol:Pisał że takie ma i takie chce montować. Splity "to cienkie doświadczenie" może i tak ale... ... jak inwestor wpadnie na pomysł by zainstalować 15 sztuk, stworzyć z nich 3 grupy po 5 i na jedną grupę dać jeden sterownik ścienny lub/i wszystkie podłączyć pod sterownik centralny po knx/modbus. Jakie uprawnienia są potrzebne do założenia własnej działalności. - oli78 - 2014-03-28 Jest o.k. Tylko jak inwestor zadzwoni o te 15szt splitów i dodatkowo o kurtyne, centrale, fancoile lub agregat wody lodowej. To krab weźmie podwykonawce, odmówi czy podpisze aneks na część zamówienia? Bo robi tylko spilty. Pewnie sam wiesz jak jest, chcą wszystko i to na wczoraj. Jakie uprawnienia są potrzebne do założenia własnej działalności. - DBKlima - 2014-04-01 ... a jak jesteś lakiernikiem samochodowym i przy okazji lakierowania "inwestor" będzie miał kaprycho że masz mu podczas lakierowania wymienić płyn hamulcowy, uszczelkę pod głowicą i opony na letnie i to wszystko na wczoraj :lol: . Tak wiem jak jest ale czasami warto mówić że: ... nie jestem człowiekiem od karton gipsów, nie jestem malarzem, nie kładę terakoty, gresów, wykładzin Zawsze natomiast mam do takich firm kontakt i chętnie służę pomocą. Biorę taki zakres robót na który mam czas, mam wiedzę, daję gwarancję jakości i wykonam go własnymi siłami. Jakie uprawnienia są potrzebne do założenia własnej działalności. - bxz - 2014-04-01 DBKlima napisał(a):... nie jestem człowiekiem od karton gipsów, nie jestem malarzem, nie kładę terakoty, gresów, wykładzin Bardzo mądre słowa. Do czasu kiedy fachowcy tego nie ogarną... będzie dalej na rynku... nia... każdy kto popracuje za granicą to zrozumie... w cenie są wysoko wyspecjalizowani specjaliści, a nie "złote rączki"
|