Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Klimatyzator

26 Odpowiedzi, 22820 Wyświetleń
1 2 Dalej

klimaki

2009-01-26, 09:44:01
Nowy użytkownik
Witam. Chciałbym proscic i=o pomoc,gdyż planuje zakup klimatyzatora do mieszkania. W lato jest strasznie gorąco i postanowiłem to zmienic. Mam swój typ
>>REKLMA<< Admin
Co o tym sadzicie??? Wypatrzyłem go w tym sklepie,bo firma posida certyfikat rzetelności,wiec to nie byle co. Ewentualnie który model proponujecie??? Pozdrawiam.
  • Odpowiedz

Klima-cool

2009-01-26, 10:16:28
Zaawansowany użytkownik
Klimatyzator przenośny nawet sobie nie zawracaj głowy tylko i wyłącznie split. Są klimatyzatory wmiare w rozsądnych pieniądzach, a co do wydajności eksploatacji wprost nie porównywalne do takiego typu klimatyzatorów. Napisz na mejla jaka kubatura pomieszczenia ,okna ,ściany a podeśle ci zbliżony kosztorys.
  • Odpowiedz

senior

2009-01-26, 10:16:58
Zaawansowany użytkownik
temat wałkowany co roku,
co polecam???
oczywiście typu split
  • Odpowiedz

Rześki LUFT

2009-01-26, 10:17:09
Użytkownik
piękna maszynaSmile tylko jeszcze na gaz r407? teraz wszystko jest robione na 410 i takiego lepiej szukać... jeśli ma Pan odpowiednio nie duże pomieszczenie to będzie okSmile a z tym ze przenośne to bym się kłócił bo trzeba jednak tą dziurę wyrąbać w ścianie, z resztą nie małą i czasami nawet wodę wkroploną na parowniku wylewać nawet jak pisze ze bezobsługowySmile
  • Odpowiedz

Rześki LUFT

2009-01-26, 10:19:31
Użytkownik
jep co Wy tak od razu odradzacie:> nie zawsze się da spita powiesić... wiadomo ze split lepszy ale są ludzie którzy wola takie coś...
  • Odpowiedz

tommatiz

2009-01-26, 15:27:55
Moderator
Jak przenośny to ostatecznie firmy Carrier ale to ostateczność ostateczności. odrazu szukaj splita. A jak chcesz wiedzieć dlaczego odradzamy kupno przenośniaka to na noc weź lodówkę do sypialni i przespij się z tym Smile . Dokładnie będziesz to miał jak kupisz sobie przenośniaka Smile. Pzdr
  • Odpowiedz

Remik

2009-01-26, 15:44:51
Zaawansowany użytkownik
Przenośnego mieć w sypialni = noc nie przespana. Tyle hałasu
  • Odpowiedz

tommatiz

2009-01-26, 15:47:00
Moderator
Sprawdziłem dane to poziom hałasu jest większy jak w skraplaczu splita Smile. Klimaki tak jak pisałem wcześniej lodówkę do sypialni i zobacz czy to będzie Tobie odpowiadało. Pzdr
  • Odpowiedz

Klima-cool

2009-01-26, 20:02:38
Zaawansowany użytkownik
Nie rozumiem pojęcia ze nie da się zamontować splita nie jedno już się robiło odradzam przenośnego oczywiście przenosisz z rurą fi 150 wędrujesz po pokoju i z tacą latasz w upał co godzinę do łazienki. Dlatego odradzam. Napisz coś więcej dlaczego wolisz przenośnego itp coś się wymyśli.
  • Odpowiedz

tommatiz

2009-01-26, 20:51:39
Moderator
Nie ma że się nie da, wszystko się da tylko kwestia demolki jaką trzeba zrobić.
  • Odpowiedz

monterod2002

2009-01-26, 22:04:54
Zaawansowany użytkownik
tommatiz napisał(a):Nie ma że się nie da, wszystko się da tylko kwestia demolki jaką trzeba zrobić.
wszystko się da kwesia pomysła.....
pozdrowionka
Być człowiekiem oznacza mieć wątpliwości i mimo to iść dalej swoją drogą. /Paulo Coelho/
  • Odpowiedz

Klima-cool

2009-01-26, 22:06:58
Zaawansowany użytkownik
klijent nie opisał dobrze sprawy może siedzi za biurkiem w upał nie wyczymuje to se wpadł na pomysł ze sam sobie poradzi , bo np. szef nie chce inwestować w klimę i w takiej sytuacji jest nie możliwe montować splita bo nie znam pracownika który by szefowi klimę fądnoł możemy tylko gdybać
  • Odpowiedz

monterod2002

2009-01-26, 22:20:23
Zaawansowany użytkownik
mam wizje
kupie przenośną taniej i schłodze cale mieszkanie bo moge przenieś tu i tam .
myślenie wielu klijetów. A póżniej znajdz mi pan kupca, ja nie komis przykro mi.
pozdrowionka
Być człowiekiem oznacza mieć wątpliwości i mimo to iść dalej swoją drogą. /Paulo Coelho/
  • Odpowiedz

Rześki LUFT

2009-01-27, 10:05:25
Użytkownik
no nie zawsze montaż splita jest kwestia pomysłu niestetySad wiadomo ze można kuć robić ciągi po 20m itd ale nie zawsze klient może tego chcieć nawet jeśli się da... a możne być tez tak jak opisał "Klima-cool".
Niech facet w końcu coś sam napiszeSmile może się okazać ze już ma jakaś klimę bo nie cierpliwy a my tu wypisujemy pierdołyTongue
  • Odpowiedz

Klima-cool

2009-01-27, 10:55:12
Zaawansowany użytkownik
i teraz ma doła grozi mu niebezpieczeństwo bo on już ma przenośny
  • Odpowiedz

klimaki

2009-02-12, 09:52:56
Nowy użytkownik
Dziekuje za wszystkie rady. Zdecydowałem sie kupić klimatyzator
>>REKLAMA<< Admin
Przekonała mnie cena oraz pozytywne opinie na temat sklepu. Kontak jak zauważyłem jest bardzo dobry. Ale ostateczna opinie wystawie po otrzymaniu przesyłki. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz

Klima-cool

2009-02-12, 11:57:18
Zaawansowany użytkownik
ciesze się ze mogliśmy pomóc he he he
  • Odpowiedz

klimaki

2009-03-17, 09:08:46
Nowy użytkownik
No i klimatyzator dotarł bez problemu. Licze,ze nie bede musiał bac sie juz upałów. Opinia dla sklepu >>REKLAMA<< Admin takze pozytywna,transakcja bezproblemowa. Jeszcze raz dziekuje i Pozdrawiam wszystkich uczestników forum.
  • Odpowiedz

andrewrc

2009-03-20, 14:28:47
Użytkownik
Życzę przyjemnego użytkowania urządzenia i z pewnością wszyscy czekają na twoją opinię we Wrześniu czy jesteś zadowolony z zakupu.
  • Odpowiedz

senior

2009-03-21, 08:18:23
Zaawansowany użytkownik
we wrześniu to ktoryś z nas będzie kolegę już znał
  • Odpowiedz

monterod2002

2009-03-22, 07:26:30
Zaawansowany użytkownik
klimaki napisał(a):No i klimatyzator dotarł bez problemu. Licze,ze nie bede musiał bac sie juz upałów. Opinia dla sklepu>>REKLAMA<< Admin takze pozytywna,transakcja bezproblemowa. Jeszcze raz dziekuje i Pozdrawiam wszystkich uczestników forum.
widze że kolege zauroczył sklep a nie skupił się na tym co kupuje ...
SPRYTNA REKLAMA Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-03-22, 20:20:05 przez monterod2002.)
  • Odpowiedz

Pawcio

2009-03-22, 11:10:26
Nowy użytkownik
A może ktoś z obsługi sklepu e- millenium sobie robił reklamę tym postem Big Grin
  • Odpowiedz

Klima-cool

2009-03-22, 17:05:57
Zaawansowany użytkownik
Pawcio napisał(a):A może ktoś z obsługi sklepu e- millenium sobie robił reklamę tym postem Big Grin
Pacząc na to z tej stony muszę się z kolegą zgodzić, Nie podjął tematu czemu nie split wręcz przeciwnie tylko i wyłącznie przenośny i tylko ten sklep
  • Odpowiedz

monterod2002

2009-03-22, 20:18:47
Zaawansowany użytkownik
szczerze mówiąc to nie pierszy przypadek i pewnie nie ostatni ale jak to sprytnie robią niby że to ale...... Big Grin
  • Odpowiedz

marr

2009-03-28, 19:29:45
Nowy użytkownik
ubawiłem się Smile
Wystarczy wpisać w google nazwę tego sklepu i słowo "forum" i wyskoczy sporo
np
>>REKLAMA<
i kupa innych

A że zakładanie fałszywych wątków w celach reklamowych na forum jest nie w porządku i mając nadzieje że ta informacja ukaże się przy wyszukiwaniu w google dodam:

Precz z oszustami ze sklepu >>REKLAMA<< Admin!!!
  • Odpowiedz
1 2 Dalej

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa