witam wszystkich to mój pierwszy post tutaj wiec jakby co proszę o wyrozumiałość 
mam taki mały problem, zawiozłem moje autko do mechanika bo coś mi stukało pod maska, okazało się ze sprzęgiełko koła pasowego od klimy poszło, mechanik chciał wymienić całość tzn koło, sprzęgiełko, gumy i jakiś pierścień, no ale na moje nieszczęście nie mógł dostać zamienników
, ory ponad 800 zł... więc wziałem części i sam jakoś szukam ale ciężko idzie ale do rzeczy...
mechanik powiedział ze stare koło pasowe mogło by być ale miał zastrzeżenia do łożyska, sprzęgiełko rozwalone wiec trzeba kupić też gumy, więc po
1 czy kupować cały kompletny zamiennik koło 350-400 zł
2 wymienić łożysko w starym kole, dokupić sprzegiełko i i gumy i z tego wszystkiego złożyć całość co by kosztował około 200 zł
jeśli miałbym wybijać łożysko to jakbym miał to zrobić żeby było ok, bo z tego co widać http://i55.tinypic.com/2eq9kxk.jpg nie ma żadnego zabezpieczenia (segera)
z góry dzięki za pomoc

mam taki mały problem, zawiozłem moje autko do mechanika bo coś mi stukało pod maska, okazało się ze sprzęgiełko koła pasowego od klimy poszło, mechanik chciał wymienić całość tzn koło, sprzęgiełko, gumy i jakiś pierścień, no ale na moje nieszczęście nie mógł dostać zamienników
, ory ponad 800 zł... więc wziałem części i sam jakoś szukam ale ciężko idzie ale do rzeczy...mechanik powiedział ze stare koło pasowe mogło by być ale miał zastrzeżenia do łożyska, sprzęgiełko rozwalone wiec trzeba kupić też gumy, więc po
1 czy kupować cały kompletny zamiennik koło 350-400 zł
2 wymienić łożysko w starym kole, dokupić sprzegiełko i i gumy i z tego wszystkiego złożyć całość co by kosztował około 200 zł
jeśli miałbym wybijać łożysko to jakbym miał to zrobić żeby było ok, bo z tego co widać http://i55.tinypic.com/2eq9kxk.jpg nie ma żadnego zabezpieczenia (segera)
z góry dzięki za pomoc
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY