Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Testo 560

8 Odpowiedzi, 8133 Wyświetleń

CoolMatic

2011-04-29, 19:51:45
Nowy użytkownik
WItam kolegów po fachu.
Czy miał ktoś może do czynienia z TESTO 560 ?
Stałem się posiadaczem tego wspaniałego sprzęt, ale niestety nie mogę znaleźc żadnego opisu co do funkcji :/
Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam
  • Odpowiedz

barbie

2011-04-29, 20:28:44
Top użytkownik
zwróć się o pomoc do R12--on jest ekspertem ds. manometrów elektronicznych .
  • Odpowiedz

mg

2011-04-29, 21:36:53
Top użytkownik
Słyszałem że jest z nimi problem bo nie można nigdzie znaleźć opisu funkcji.
  • Odpowiedz

llort

2011-04-29, 22:23:55
Zaawansowany użytkownik
Faktycznie to porażka.BUBLE i DREW o co tu chodzi?A w ogóle to jakieś ciśnienia absolutne i rzeczywiste?Ludzi popierdziliło chyba z KELWINAMI.Jakie przegrzanie skoro forum dotyczy chłodnictwa.A powiększenie średnicy rurociągu tłocznego moim zdaniem pachnie niezbyt dobrą prędkością i niezbyt dobrym powrotem oleju do sprężarki. :|
Masz problem w dziedzinie chłodnictwa i kanalizacji?STEFAN BUD ci pomoże.Człowiek orkiestra.Ponoć tynki maszynowe wykonuje gratis.Do administracji to nie jest reklama
  • Odpowiedz

Sylwester20

2011-04-30, 08:49:50
Nowy użytkownik
llort napisał(a):Faktycznie to porażka.BUBLE i DREW o co tu chodzi?A w ogóle to jakieś ciśnienia absolutne i rzeczywiste?Ludzi popierdziliło chyba z KELWINAMI.Jakie przegrzanie skoro forum dotyczy chłodnictwa.A powiększenie średnicy rurociągu tłocznego moim zdaniem pachnie niezbyt dobrą prędkością i niezbyt dobrym powrotem oleju do sprężarki. :|
Dobrze jest najpierw cokolwiek poznać z podstaw chłodnictwa, a później wypowiadać się na ten temat. Bo inaczej, to tylko taczka zostaje.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-04-30, 08:51:10 przez Sylwester20.)
  • Odpowiedz

Fujitsu Szczecin

2011-05-02, 17:42:36
Top użytkownik
CoolMatic napisał(a):WItam kolegów po fachu.
Stałem się posiadaczem tego wspaniałego sprzęt, ale niestety nie mogę znaleźc żadnego opisu co do funkcji :/
Pozdrawiam
Witam

A z jakimi funkcjami masz problem?

Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
  • Odpowiedz

CoolMatic

2011-06-26, 22:06:35
Nowy użytkownik
stefanbud napisał(a):
CoolMatic napisał(a):WItam kolegów po fachu.
Pozdrawiam
Witam

A z jakimi funkcjami masz problem?

Pozdrawiam
Witam.
Ogólnie ze wszystkimi :/ bo jest ich troche. Dokładnie to odczyt funkcji pomiaru pracy urządzenia.
Jutro zrobie pare zdjęć...
Pozdrawiam

Pare przykladowych zdjec.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-06-28, 03:59:28 przez CoolMatic.)
  • Odpowiedz

llort

2011-06-27, 19:25:41
Zaawansowany użytkownik
Sylwester20 napisał(a):
llort napisał(a):Faktycznie to porażka.BUBLE i DREW o co tu chodzi?A w ogóle to jakieś ciśnienia absolutne i rzeczywiste?Ludzi popierdziliło chyba z KELWINAMI.Jakie przegrzanie skoro forum dotyczy chłodnictwa.A powiększenie średnicy rurociągu tłocznego moim zdaniem pachnie niezbyt dobrą prędkością i niezbyt dobrym powrotem oleju do sprężarki. :|
Dobrze jest najpierw cokolwiek poznać z podstaw chłodnictwa, a później wypowiadać się na ten temat. Bo inaczej, to tylko taczka zostaje.
No właśnie Sylwester20 Dobrze jest najpierw cokolwiek poznać z podstaw chłodnictwa, a później wypowiadać się na ten temat.Posiadanie klasy C bez umiejętności o niczym nie świadczy.Po co komu luneta skoro ślepy? Wink Smile
Masz problem w dziedzinie chłodnictwa i kanalizacji?STEFAN BUD ci pomoże.Człowiek orkiestra.Ponoć tynki maszynowe wykonuje gratis.Do administracji to nie jest reklama
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa