witam wszystkich! Jestem zielony jesli chodzi o klimatyzacje ,otoz chce kupic klimatyzacje do pabu w granicach 12kW .znacie jakas dobra firme i nie za droga ?doradzcie co mam kupic co proponujecie?bede bardzo wdzieczny z gory dziekuje
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
jaka klima?
14 Odpowiedzi, 10891 Wyświetleń|
Witam
na forum każdy będzie polecał urządzenie które montuje proponuje urządzenie z zestawem do pracy całorocznej
ok.napewno znacie jakies urzadzenia ktore sa lepsze i gorsze.chcialbym sie dowiedziec od was ktorzy maja doczynienia z klimatyzacja i moga powiedziec ze ta jest dobra a ta nie zbyt?
ja montuje LENNOX i ACSON i te mogę polecić
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2008-04-26, 10:31:08 przez lib3k.)
LENNOX górna półka ACSON trochę niżej a na temat pozostałych nie będę sie wypowiadał bo nieznam urządzeń a tak pozatym to są tylko urządzenia i kazde moze sie zepsuc
ja montuje daikin i fujitsu sprzet bezawaryjny odradzam sprzet z marketu
juz lepiej a roznica miedzy LENNOX a ACSON jest jaka?jakies funkcje?lepsze ,wydajniejsze?zalezy mi na tym bo chce jak najszybciej cos kupic.a znasz jakies propozycje zestawow klimatyzacji?
Lennox ma seryjnie pompe ciepła i zestaw do pracy zimą ( czyli grzałke na spręzarce i regulator obrotów wentylatora skraplacza) by klimatyzator mógł pracować zimą
ACSON w podstawowej wersji tylko chłodzi za dopłata grzeje i ma zestaw zimowy ![]() zgodzę sie z marco196 sprzęt z super marketu odradzam krzysiek7630 napisał(a):a znasz jakies propozycje zestawow klimatyzacji???? nie qmam ?? jak chodzi o funkcje to większość urządzeń ma podobne chłodzenie osuszanie powietrza grzanie ... .. o czyms zapomnialem .... ???
kolego przedewszytskim przy doborze klimatyzacji nie kieruj sie funcją a takimi wyznaczznikami jak sprawnosc urzadzenia i wspolczynnik COP.
A co sądzicie o klimatyzatorach Sunico i Argo?
Jak jest i ich awaryjniścią? Warto taki sprzęt montować?
zadzwon to ci doradze co kupic bo producentów jest duzo i najwiekszym wspołczynnikiem wyboru jest ilosc posiadanej gotowki
500 236 866 radekklimat@wp.pl
Witam
Jest wiele klimatyzatorów na niezłym poziomie,najważniejszy jest jednak prawidłowy,profesjonalny montaż. Sądzę,że jeżeli znajdziesz dobrą firmę monterską to będą mieli w ofercie równieżniezłe urządzenia. Pozdrawiam
Ja ostatnio byłem na pokazie Panasonica i musze powiedziec ze mają całkiem niezłe invertery czyli z systemem pracy całorocznej posiadają też czujnik zapachowy reaguje na dym,pot,opary gotowania,odór śmieci,zapachy zwierząt , panasonic wchodzi dopiero ostro na rynek i nasza firma będzie dystrybutorem jeśli chce pan wiedziec cos wiecej prosze dzwonić 501-537-616
Wiem że są inne.
Chodzi mi o wasze zdanie na temat tych marek.
zgłos sie do mnie a ci doradze 505045710 rysiek
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY