Czy snajper jest samodzielny wchodząc po drabinie zimą?
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Plastikowa siatka na jednostce zewnętrznej czy ją ściągnąć?
35 Odpowiedzi, 27865 Wyświetleń
MariOo napisał(a):Czy snajper jest samodzielny wchodząc po drabinie zimą?Mnie nauczono.nie odpawiadaj pytaniem na pytanie.
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
Wiec już nie pytajmy Zwłaszcza jesli miałyby być obrazliwe typu "kolego czy dobrze się czujesz ''
MariOo napisał(a):Wiec już nie pytajmy Zwłaszcza jesli miałyby być obrazliwe typu "kolego czy dobrze się czujesz ''To nie jest obrażliwe.A pytanie nadal aktualne.
Uznam je jako retoryczne
jedna mała siatka a tyle rozmyślań i wywodów :lol:
klimatolog napisał(a):Przeczytaj kilka SWOICH postów to się przekonasz czego cię nauczyli...MariOo napisał(a):Czy snajper jest samodzielny wchodząc po drabinie zimą?Mnie nauczono.nie odpawiadaj pytaniem na pytanie. jack63 napisał(a):Chłodnictwa a nie kultury.Chyba o to chodzi na tym forum.O chłodnictwo.klimatolog napisał(a):Przeczytaj kilka SWOICH postów to się przekonasz czego cię nauczyli...MariOo napisał(a):Czy snajper jest samodzielny wchodząc po drabinie zimą?Mnie nauczono.nie odpawiadaj pytaniem na pytanie.
klimatolog napisał(a):Chłodnictwa a nie kultury.Chyba o to chodzi na tym forum.O chłodnictwo. Forum portalu klimatyzacja.pl >> Klimatyzacja >> Plastikowa siatka na jednostce zewnętrznej czy ją ściągnąć? aminokwas napisał(a):Forum portalu klimatyzacja.pl >> Klimatyzacja >> Plastikowa siatka na jednostce zewnętrznej czy ją ściągnąć?Nie
Części oraz urządzenia firmy Daikin
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY