Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Pytanie i apel do Klimatologa

11 Odpowiedzi, 9814 Wyświetleń

awax

2013-12-31, 08:37:27
Top użytkownik
Leszku,wytłumacz mi dlaczego robisz wszystko,żeby wprowadzać zamęt i śmierdzącą atmosferę na forum?
Czy Masz jakieś profity za utrudnianie integracji w branży?
Wszyscy wiedzą,że posiadasz doświadczenie zawodowe i wiedzę,nie musisz tego udowadniać.Twoje kompleksy odnośnie braku dyplomu itp są nieuzasadnione.
Może z Nowym Rokiem przemyślałbyś swoje postępowanie?Wojenki i publiczne obrzucanie się błotem z osobami,których części nawet osobiście nie znasz sa wyrazem głębokich kompleksów i zwyczajnej zazdrości.
Wypisywanie żali w kwestiach czy obowiązujące prawo jest dobre czy złe jest dziecinadą.Jeżeli nie robisz nic aby to prawo zmienić to po prostu należy je respektować.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
  • Odpowiedz

klimatolog

2013-12-31, 17:51:52
Top użytkownik
awax napisał(a):Leszku,wytłumacz mi dlaczego robisz wszystko,żeby wprowadzać zamęt i śmierdzącą atmosferę na forum?
Czy Masz jakieś profity za utrudnianie integracji w branży?
Wszyscy wiedzą,że posiadasz doświadczenie zawodowe i wiedzę,nie musisz tego udowadniać.Twoje kompleksy odnośnie braku dyplomu itp są nieuzasadnione.
Może z Nowym Rokiem przemyślałbyś swoje postępowanie?Wojenki i publiczne obrzucanie się błotem z osobami,których części nawet osobiście nie znasz sa wyrazem głębokich kompleksów i zwyczajnej zazdrości.
Wypisywanie żali w kwestiach czy obowiązujące prawo jest dobre czy złe jest dziecinadą.Jeżeli nie robisz nic aby to prawo zmienić to po prostu należy je respektować.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Po pierwsze dziękuję za szczerość wypowiedzi Władysław.
Aby robić zamęt itp.potrzeba kilku czynników (osób).Nie rozumiem dlaczego skupiłeś się tylko na mojej osobie.(bez plusa i minusa nie ma napięcia i nietylko w pojęciu elektroenergetycznym)Uważasz że moja osoba to ogniwo.Tak ale jedno.Profitów żadnych nie otrzymuję.Odnośnie kompleksów to sprawa medycyny.Z Nowym Rokiem przemyślę wiele rzeczy.Co do dyplomów posiadam dwa.Jeden z nich to Mistrz w zawodzie El.Urz. chłodniczych.Odnosząc się do integracji to jestem za.Ale nie z osobami np.barbie które twierdzą że zmiana obrotów w sprężarce poprawi jej smarowanie.A mnie jak to napisałeś obrzuca błotem.
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-12-31, 17:55:11 przez klimatolog.)
  • Odpowiedz

awax

2013-12-31, 17:57:37
Top użytkownik
I bardzo się cieszę.
Miłej zabawy
  • Odpowiedz

barbie

2014-01-02, 16:39:50
Top użytkownik
Ten człowiek ? jest nieprzemakalny .Wszelka polemika z Nim to walenie grochem o ścianę .
  • Odpowiedz

awax

2014-01-02, 18:34:57
Top użytkownik
barbie napisał(a):Ten człowiek ? jest nieprzemakalny .Wszelka polemika z Nim to walenie grochem o ścianę .

Cóż Kolego,tym razem to nie on zaczyna.Dajcie już spokój i zajmijmy się tym co naprawdę ważne.
  • Odpowiedz

klimatolog

2014-01-02, 19:09:37
Top użytkownik
No cóż.Odezwało się brakujące ogniwo powodujące zamęt. Choć apel i pytanie jego nie dotyczy a wypowiedż barbie w tym apelu może odnosić się do dwóch osób.Kto jest nieprzemakalny?barbie.
  • Odpowiedz

crocens

2014-01-02, 19:34:53
Top użytkownik
No tym razem Barbie sam dałeś pokaz...
.
  • Odpowiedz

awax

2014-01-02, 19:51:36
Top użytkownik
Oj nie od razu Kraków zbudowano,ale ja jestem dobrej myśli.
A propos Krakowa to wybieramy się tam jutro na weekend,pozdrowię go od Was
  • Odpowiedz

crocens

2014-01-02, 20:31:03
Top użytkownik
Awax, szkoda, że tylko na weekend, ja będę tam cały przyszły tydzień, jakby Ci się przedłużyło to daj znać Wink
.
  • Odpowiedz

awax

2014-01-02, 21:04:46
Top użytkownik
Nie przedłuży się niestety.W niedzielę wracam.
Dłuższy urlop planuję dopiero w sierpniu.
  • Odpowiedz

klimatolog

2014-01-02, 21:35:36
Top użytkownik
Władysław i Marcin życzę wrażeń.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa