Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

jednostka wewnetrzna jako wentylator

8 Odpowiedzi, 4107 Wyświetleń

Damian1981

2017-03-24, 08:55:35
Gość
Witam
Mam klienta który chce mieć jednostkę wewnętrzna LG ARTCOOL jak wentylator i nic więcej, czy jest możliwość uruchomienia jednostki wewnętrznej bez podłączania jednostki zewnętrznej tylko w opcji wentylacji i urzywania jej tylko jako
  • Odpowiedz

barbie

2017-03-24, 10:32:36
Top użytkownik
na pilocie jest tryb wentylacja -włącz go .
  • Odpowiedz

MarioO

2017-03-24, 12:49:16
Zaawansowany użytkownik
Damian1981 napisał(a):Witam
Mam klienta który chce mieć jednostkę wewnętrzna LG ARTCOOL jak wentylator i nic więcej, czy jest możliwość uruchomienia jednostki wewnętrznej bez podłączania jednostki zewnętrznej tylko w opcji wentylacji i urzywania jej tylko jako
I to jest klient!Nie to co u mnie.Wiecznie tylko wydziwiają z tym chłodzeniem.Mało tego jeszcze chcą aby grzało!o wentylowaniu nawet nikt nie wspomni Sad
  • Odpowiedz

obser

2017-03-24, 15:27:33
Top użytkownik
To ja miałem ostatnio zapytanie czy nie mam jakijś zepsutej,ale ładnej jednostki wewnętrznej,bo gość stwierdził,że każdy wokół nowowybdowanego osiedla ma klimę w salonie,a on nie chce,ale chętnie powiesiłby sobie atrapę,żeby go nie obgadali.Powiedziałem mu,że za 1500 zł będzie miał nówkę (a ja zapasowy skraplacz) i będzie się zastanawiał.Montaż grais (po wymontowaniu silniczków żaluzji,płyty sterującej,wentylatora,czujnika temperatury i odbiornika podczerwieni). Smile
  • Odpowiedz

Bolas

2017-03-24, 18:32:40
Zaawansowany użytkownik
LG ma zasilanie na j.zewnętrznej musiałbyś to jakoś obejść i robisz co chcesz Big Grin ja bym jeszcze wstawił radio.
  • Odpowiedz

MarioO

2017-03-25, 07:18:44
Zaawansowany użytkownik
Jak dotąd najlepszym moim klientem jest mój sąsiad.Nosił się z zamiarem przeniesienia sklepiku spożywczego z domu piwnicy do świeżo nabytego w przetargu budynku po byłym sklepie obok.Stwierdził że jak ktos inny kupi to może zwijać interes Wszystko odremontował pod klucz na cacy.Nowa klima ......I tak już się przenosi 9 rok Big Grin Big Grin
  • Odpowiedz

DBKlima

2017-04-06, 12:13:45
Top użytkownik
Sąsiad widać nie lubi zmian . Wrósł jak drzewo w miejsce. Zobaczysz ... przyjdzie drwal i zetnie Wink
Części oraz urządzenia firmy Daikin
  • Odpowiedz

MarioO

2017-04-06, 13:18:53
Zaawansowany użytkownik
Sporo go kosztował ten przetarg.Ludziska po złości podbijali cenę wiedząc że i tak nie kupią a jemu zależy..Wiem że ma problem z odbiorem coś jednak tam nie funkcjonuje (spłaca kredyt)a od kiedy w okolicy powstały sieciówki to klienci przychodzą po bułki i chleb albo jak się kasa skończy.Także z jednej strony dobry klient a z drugiej sąsiad.Napisałem troszkę pod dyskusję ale osobiście wolałbym aby korzystał ze sklepu i klimy.Jak jemu będzie się powodzić to i ja zarobie..
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-04-06, 13:22:19 przez MarioO.)
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa